Het doek valt voor Greenpark DS1

07-06-22 Green Park DS1 – Misker E&O DS1 19-31 (7-16)

Met nog 4 wedstrijden te gaan was het alles of niets voor Green Park DS1. Alleen als alle resterende partijen omgezet konden worden in een winstpartij was behoud in de 1e Divisie misschien nog mogelijk. Afgelopen zaterdag stond de verre uitwedstrijd tegen MHV’81 op het programma. Na een goede 1e helft ging het helemaal mis in de 2e helft en was een 31-24 nederlaag het resultaat. Daarmee is het doek definitief gevallen voor de dames van DS1.

In de resterende wedstrijden spelen om de eer. Om het seizoen af te sluiten waarna ieder haar eigen weg kan gaan. Andere club, stoppen of bouwen aan een nieuw team. E&O staat voor vanavond op het programma voor een door-de-weeks duel. Aalsmeer opent de score, het spel gaat razendsnel heen en weer. Alleen weer E&O daar beter mee om te gaan. In de 8e minuut kijken onze dames al tegen een 2-6 achterstand aan. Effectief spel van E&O en daar heeft Aalsmeer weinig tegen in te brengen. Aalsmeer maakt de 3-6, maar vervolgens loopt E&O alleen maar verder uit. Na 18 minuten staat er maar liefst 3-11 op het scorebord. In het restant weet Aalsmeer het gat niet groter te laten worden. Ruststand is 7-16.

In de tweede helft hoop je op een beter Aalsmeer. En eerlijkheid biedt te zeggen dat ze er nog steeds hard voor werken, maar de koek is op, al veel langer en dat merk je aan alles. Het rumoerige seizoen duurt gewoon te lang. Aalsmeer speelt een betere tweede helft en kan nu wel mee in het tempo. Opmerkelijk het moment dat Aalsmeer toch weet te scoren met twee dames aan de kant vanwege een tijdstraf en directe mandekking op Britney Fanger. Met het ondertal maken we toch de 12-22 via Robin Sahalessi. Een kleine opsteker. Het is helaas geen teken voor ene inhaalrace, het gat uit de eerste helft blijft echter te groot. Aalsmeer kan geen vuist meer maken. Nog twee wedstrijden. Komende zaterdag naar SEW en de laatste wedstrijd is thuis tegen DSS.

Doelpunten : Britney Fanger (8), Robin Sahalessi (8), Kymani van Putten (2), Fleur Houtzager (1)

Foto : www.kicksfotos.nl

Leave a Reply