Handbalkamp E&D Jeugd

Handbalkamp 2024

We gaan weer op handbalkamp! Alle kinderen die spelen in de D- en E jeugd zijn van harte welkom. We gaan naar de leuke kamplocatie De Stipe in Balk (Meerweg 23, Balk) in het weekend van 7 juni tot en met 9 juni 2024. Het vervoer voor zowel de heen- als terugreis wordt geregeld (hierover in de 2e brief meer) en verder gaan we spellen doen, sportactiviteiten en vooral heel veel plezier en lol maken. Benieuwd, kijk dan voor meer informatie over de kamplocatie: destipebalk.nl
Het handbalkamp is ook te volgen via onze Facebook pagina.

De uiterste inschrijfdatum is 28 april 2024.

De kosten voor dit weekend zijn € 100,00 per kind. U kunt u kind aanmelden door een email te sturen onder vermelding van naam naar handbalkamp@hvaalsmeer.nl en het bedrag over te maken naar het rekeningnummer wat in de brief staat. (rekeningnummer is ook op te vragen door een mail te sturen)

Als de kosten de reden zijn om niet mee te gaan, neem dan contact op met 1 van ondergetekenden en we zullen samen een passende oplossing proberen te vinden.

Zijn er voor die tijd vragen, stel ze dan aan één van onderstaande mensen of stuur een
email naar handbalkamp@hvaalsmeer.nl

We hopen dat iedereen zich snel gaat inschrijven! Wij hebben er in ieder geval weer zin in…

Dit kamp wordt net als alle voorgaande jaren met heel veel plezier door vrijwilligers georganiseerd. Door deze vrijwilligers willen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Helaas raken de stijgende prijzen ons ook. Gelukkig zijn er veel sponsoren die dit handbalkamp een warm hart toedragen en een financiële of andere bijdrage leveren. Laat het ons weten als je dit leest en ook toegevoegd wilt worden aan deze lijst met fantastisch mensen/bedrijven!

Groeten,
Mariska, Marvin, Nicole, Rolf, Tim, Sam, Carlijn, Lavanya, Laura, Mart en Nicky