Handbalkamp E&D Jeugd

Handbalkamp 2024

We gaan weer op handbalkamp! Alle kinderen die spelen in de D- en E jeugd zijn van harte welkom. We gaan naar de leuke kamplocatie De Stipe in Balk (Meerweg 23, Balk) in het weekend van 7 juni tot en met 9 juni 2024. Het vervoer voor zowel de heen- als terugreis wordt geregeld (hierover in de 2e brief meer) en verder gaan we spellen doen, sportactiviteiten en vooral heel veel plezier en lol maken. Benieuwd, kijk dan voor meer informatie over de kamplocatie: destipebalk.nl
Het handbalkamp is ook te volgen via onze Facebook pagina.

De uiterste inschrijfdatum is 28 april 2024.

De kosten voor dit weekend zijn € 100,00 per kind. U kunt u kind aanmelden door een email te sturen onder vermelding van naam naar handbalkamp@hvaalsmeer.nl en het bedrag over te maken naar het rekeningnummer wat in de brief staat. (rekeningnummer is ook op te vragen door een mail te sturen)

Als de kosten de reden zijn om niet mee te gaan, neem dan contact op met 1 van ondergetekenden en we zullen samen een passende oplossing proberen te vinden.

Zijn er voor die tijd vragen, stel ze dan aan één van onderstaande mensen of stuur een
email naar handbalkamp@hvaalsmeer.nl

We hopen dat iedereen zich snel gaat inschrijven! Wij hebben er in ieder geval weer zin in…

Dit kamp wordt net als alle voorgaande jaren met heel veel plezier door vrijwilligers georganiseerd. Door deze vrijwilligers willen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Helaas raken de stijgende prijzen ons ook. Gelukkig zijn er veel sponsoren die dit handbalkamp een warm hart toedragen en een financiële of andere bijdrage leveren. Laat het ons weten als je dit leest en ook toegevoegd wilt worden aan deze lijst met fantastisch mensen/bedrijven!

Kamp informatie

Wat neem je allemaal mee:
•Broodje als avondeten voor in de bus
•Voldoende sportkleding voor twee dagen (meerdere activiteiten per dag)
•Toiletspullen, inclusief handdoeken
•Regenkleding (alleen voor de zekerheid)
•Zwemkleding
•Zwemhanddoek
•Slippers
•Kussensloop
•Slaapzak of dekbed
•Onderlaken/ hoeslaken
•Sportschoenen (extra eventueel)
•Zaklantaarn
•Grote bidon/ waterfles met je naam erop
•Zonnebrand
•Waterpistool
•Medicijnen, indien nodig
•Theedoek
•Rugtas

Wat laat je thuis:
Geld, telefoon, tablet, horloge, sieraden en andere overbodige en/of waardevolle spullen.

Er zal dit weekend voldoende eten, drinken en lekkernij zijn, hierbij dan ook het
verzoek om de kinderen niet al te veel snoepgoed mee te geven.

Belangrijk:
We maken tijdens het weekend foto’s en filmpjes die geplaatst worden op Facebook (Aalsmeer(Aalsmeer–Handbalkamp). Mocht u bezwaar hebben voor het maken en plaatsen van de foto’s dan kunt u dit dan kunt u dit aangeven in het formulier.

Wat hebben wij nodig:
Graag ontvangen wij de geboortedatum van je kind, de maat voor een shirt, naam van de ziektekostenverzekering en het polisnummer. ziektekostenverzekering en het polisnummer. Als je kind medicijnen gebruikt, je kind je kind medicijnen gebruikt, je kind ergens allergisch voor is of er zijn andere bijzonderheden dan willen wij dat ook graag weten en een telefoonnummer waarop we iemand kunnen bereiken bij noodgevallen. Al deze gegevens kunnen via een beveiligde verbinding gedeeld worden met ons: gegevens kunnen via een beveiligde verbinding gedeeld worden met ons: https://forms.office.com/e/ezSunABpZthttps://forms.office.com/e/ezSunABpZt

Vertrek/ophalen:
We verzamelen op vrijdag 7 juni 2024 om 16:00 uur bij de Bloemhof en zullen om 16:30 uur met de bus vertrekken naar De Stipe in Balk.
Op zondagmiddag 9 juni verwachten wij 15:30 uur weer bij de Bloemhof te zijn en verwachten we alle ouders om zijn eigen kind op te halen.

Onze heren 1 zijn nog steeds in strijd om het Nederlands om het Nederlands kampioenschap. De laatste De laatste wedstrijd wedstrijd staat gepland in het handbalkamp weekend. Als organisatie houden we dit goed in de gaten en is het mogelijk dat we de terugreis vervroegen.
Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

Groetjes Groetjes van de handbalkampcommissie,
Mariska, Marvin, Nicole, Rolf, Sam, Carlijn, Lavanya, Laura, Mart,
Nicky, Barbara en Tim

Nieuws Jeugd

Handbalkamp

Geslaagd handbalkamp

“afgelopen weekend zijn bijna 70 kinderen op handbalkamp geweest in Balk, Friesland. Er is weer veel gezongen, gedanst, gesport en gelachen. Hierbij een eerste...
Handbalkamp

Bonte Avond Handbalkamp

Zaterdagavond hebben we bonte avond. Bedenk met je team een leuk optreden, zang, dans, goochel of modeshow en verras de jury. Jullie kunnen vanaf...