Coördinatoren

Coördinatoren

We zijn erg met alle coördinatoren. Deze vervullen een belangrijke rol binnen onze vereniging. Hij of zij is het aanspreekpunt voor de coaches en trainers als het gaat om technische en operationele zaken rondom het team of de individuele speler. Toeziet op aansluiting coachen en trainen. Een hele belangrijke spilfunctie. Tevens vervullen de coördinator CBA dames en -heren, de brugfunctie tussen de junioren en overgang naar senioren. Last but not least is hij ook aanspreekpunt voor ouders. Let wel in 2e instantie. Nooit in 1e instantie. Ouders dienen zich altijd eerst te wenden tot de coach of de trainer naar gelang het onderwerp. De volgende stap is de coördinator.

Verder is er nog een topsportcoordinator. Deze kan de speler begeleiden rondom schoolzaken. Schroom hem niet te benaderen als je hulp nodig hebt bij schoolroosters versus trainen etc.

Waar zijn coördinatoren niet voor: alle zaken rondom wedstrijden. Wijzigingen van wedstrijd, poule, sportlink etc. gaan allemaal via het sportbureau@hvaalsmeer.nl

Coördinatoren Green Park Handbal Aalsmeer

Coördinator Dames Senioren Handbal

Coördinator jongens C, B en A jeugd

Coördinator meisjes C en B jeugd:

Coördinator E, D jeugd:

Coördinator H, F jeugd:

Coördinator jeugdscheidrechters:

Coördinator Beach Handball: