Beach update april 2024

Beach update 1 april 2024.

De verschillende zaalcompetities zijn in afronding. Een aantal teams hebben hun zaalcompetitie zelfs al afgerond. Dit maakt dat er steeds meer teams klaar zijn voor de voorjaar veldcompetities en het Beachseizoen, welke binnenkort gaan beginnen.

Beach velden

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het training-klaar maken van de Beachhandbal velden. Nog niet al het benodigde materiaal -zoals nieuwe lijnen- is binnen, maar met behulp van aanwezige spullen is nu 1 veld speelklaar. Het tweede veld verwachten we op korte termijn speelklaar te hebben. Zodra de nieuwe materialen binnen zijn, zullen de 2 definitieve Beachhandbal velden worden gelegd.

Beachveld beschikbaarheid

Naast het speelklaar hebben van de Beach velden is nu ook een eerste schema gemaakt waarbij wordt aangegeven welke groep op welke dag/tijd het l veld (1 of beide) tot hun beschikking heeft. Of dit betekent dat er dan ook getraind kan worden ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van een trainer.

Onder voorbehoud van wijzigingen is volgend schema van toepassing:

Note: Een aantal teams zullen eerst hun zaalcompetitie afmaken voordat ze met Beachhandbal (training) beginnen. Daarbij zal mogelijk niet elk team 3 keer in de week van het Beachhandbal veld gebruik maken. Bovenstaande geeft dan ook alleen beschikbaarheid aan. Verdere invulling m.b.t. het gebruik van het veld is verder aan de teams zelf.

Beachhandbal shirts

De Beachhandbal shirts staan mogelijk binnenkort in de webshop. Er is gekozen voor de kleuren zwart en rood. Een derde ‘reserve’ kleur wordt nog over nagedacht. De shirts zullen in eerste instantie per set van 2 (zwart en rood) in de shop kunnen worden besteld. De shirts worden dan aangeboden in verschillende maten en natuurlijk in een jongens- of damesmodel. Op elk shirt zal in ieder geval worden geprint een Tijgerlogo + klauw, “BEACH TIGERS HVA”, en een rugnummer. Voor wat betreft het rugnummer zal vanuit de vereniging elk lid dat wil gaan Beachen een eigen rugnummer worden toebedeeld. Dit ter voorkoming van dubbele rugnummers dit seizoen, maar ook komende seizoenen waarbij de samenstelling van teams kan wisselen en/of bij het invallen bij andere Beachteams. Vraag dan ook welk rugnummer je is toebedeeld VOORDAT je een bestelling voor Beach shirts wilt plaatsten. De rugnummers zullen met de coördinatoren en teambegeleiders worden gedeeld.

Scheidsrechters

Zodra alle thuis-competitiedagen bekend zijn zal ook een fluitschema worden opgemaakt. In dit schema zijn alle thuis-competitiewedstrijden opgenomen met daarbij welk Beachteam welke wedstrijd fluit. De coaches/begeleiders van elk Beachteam zal worden gevraagd het fluitschema verder met concrete namen in te vullen.
Note: Tot nu toe is alleen thuis-competitiedag 26 mei met 12 wedstrijden bekend. Als het hierbij blijft is het daarmee allemaal te overzien.

Dit is de update voor nu. Zodra er meer nieuws of updates beschikbaar zijn, kun je dat op deze site lezen. Houd daarom de HVAalsmeer website goed in de gaten!

Met vriendelijke groet,
De Beach Coördinator