Greenpark DS1 overrompeld in 2e helft

Greenpark DS1 overrompeld in 2e helft

13-11-21 Green Park DS1 – Veneco VELO DS1 21-35 (10-14)

Covid-19. 19. 19. 19. Het jaartal zegt genoeg. We leven bijna 2022 en het begint allemaal weer opnieuw. Geen publiek vandaag, milde lockdown heet het. Ik heb en wil geen oordeel vellen, maar balen is het wel. We kunnen spelen vandaag, maar zonder publiek. Gelukkig hebben we de livestream voor de thuisblijvers.

We hoeven niet te vertellen dat onze meiden het lastig hebben dit seizoen. Maar ook vandaag benaderen we deze wedstrijd weer positief. Heren 1 speelt in Hal 1 tegen Achilles Bocholt, het gaat langs ons heen, wij moeten tegelijkertijd aan de bak tegen Veneco VELO. En ook nu zullen we weer alles uit de kast moeten halen. Talent genoeg, maar het draait niet, er zit (veel) zand in de raderen.

1e Helft. Het is belangrijk om goed te starten. Om gevoel in de wedstrijd te krijgen, om je misschien in de wedstrijd te knokken, om de tegenstander het gevoel te geven dat er niets te halen valt. Maar ook nu is het Veneco VELO dat het betere van het spel heeft. We missen een aantal open kansen, ballen op de paal en lat, daar waar de dames uit Wateringen wel het doel weten te vinden. De stand loopt dus ook uit in het nadeel van Aalsmeer. We rusten met 10-14 achterstand. En nog steeds is er hoop op een goede 2e helft, kwartje naar links of kwartje naar rechts.

2e helft. Er is zeker goede wil, we scoren al snel en komen een puntje dichterbij, maar het gaatje blijft tussen de 2 en 4 doelpunten verschil. En dan stagneert de boel opeens helemaal. Onaangekondigd, onverwacht en vooral onverhoopt. Veneco VELO scoort er lustig op los, en bij Aalmseer lukt er helemaal niets, maar dan ook echt helemaal niets. We worden overrompeld en de koppies hangen. Het is weer zo één wedstrijd. Niets te halen, achter de feiten aan lopen. Zo jammer. Elkaar aankijken, elkaar steunen, en vertrouwen hebben in jullie talent .. volgende week . ik ben er weer bij …. Laat het maar eens zien.

Doelpunten : Britney Fanger (6), Fleur Houtzager (4), Nanda Jansma (4), Lisa Hölsher (3), Robin Sahalessi (2), Mandy Seuren (1), Amber van der Lans (1)

Leave a Reply