Greenpark DS1 en het verschil van dag en nacht

23-04-22 Green Park DS1 – Juro Unirek VZV DS2 19-32 (9-18)

Afgelopen donderdag een puike wedstrijd tegen PSV. Dan hoop je dat die lijn kan worden door getrokken. Maar het seizoen is zwaar, een smalle basis, en veel door-de-weekse wedstrijden. Dan is het telkens weer opladen, gaat het vandaag ook weer lukken is de grote vraag? We ontvangen Juro Unirek VZV DS2 in een kille Bloemhof. De ambiance ontbreekt. Kantine is nog dicht, er zijn geen andere wedstrijden. VZV doet het een klein beetje beter dan onze meiden, maar in principe zou er wel een mooie wedstrijd kunnen ontstaan.

1e helft. Niets van dat alles. Aalsmeer loopt achter de feiten aan. Het wil niet lukken, daar waar onze meiden eerder vol overtuiging speelden, lukt er vandaag helemaal niets. Het lijkt wel of de rem er op zit. Acties worden niet afgemaakt en VZV maakt daar dankbaar gebruik van. Die lopen de break bij elk cadeautje dat wordt aangereikt. Een 9-18 ruststand doet zeer, maar wonderen zijn de wereld nog niet uit.

2e helft. Je hoopt er op, dat er ergens nog iets omgedraaid kan worden. Maar helaas is dat ijdele hoop. VZV gaat dit nooit meer weggeven. En dat blijkt al snel. Je kan het alleen spannend maken door direct in het begin de achterstand te verkleinen. Maar dat gaat niet, niemand iets kwalijk te nemen, maar er staat vanavond geen team, het is dag en nacht verschil met afgelopen donderdag. VZV is vandaag een stuk beter, die strijden voor de laatste punten in deze knotsgekke “competitie”. Het zware schema eist ook de nodige tol. Nadat afgelopen week Cinthya van Wort met een zware knieblessure uitviel, lijkt nu ook Danila Korenwinder opnieuw langdurig uitgeschakeld te zijn. Sterkte meiden. VZV wint met 19-32. Over en uit voor vandaag.

Doelpunten: Lisa Hölscher (5), Nanda Jansma (3), Britney Fanger (2), Robin Sahalessi (2), Kymani van Putten (2), Renée de Rooij (1), Noel Reus (1), Nina Buskermolen (1), Denise Hogervorst (1), Fleur Houtzager (1)

Leave a Reply