Green Park Handbal Aalsmeer

Als ieder andere handbal liefhebber zijn we als bestuur van Green Park Handbal Aalsmeer erg geschrokken van de incidenten tijdens de wedstrijd van onze Heren 1 van afgelopen zaterdag in de Bloemhof. Het mag duidelijk zijn, dit kan en mag niet gebeuren tijdens welke handbalwedstrijd dan ook. Hetgeen gebeurd is, is in strijd met onze normen en waarden die wij als vereniging uitdragen. Wij keuren elk geweld en wangedrag, in welke vorm dan ook, af!

 

De afgelopen dagen hebben er diverse gesprekken met de betrokkenen, het team, coaches, begeleiders en het bestuur plaats gevonden. Wij verlenen alle medewerking aan het Tuchtcollege die zich zal buigen over deze incidenten en de rode en blauwe kaarten die na afloop aan een aantal speler(s) van Aalsmeer en de tegenstander zijn uitgedeeld. In afwachting van deze tuchtzaak heeft het bestuur van Aalsmeer besloten om de desbetreffende speler voorlopig te schorsen. Dit is uitgebreid met de speler en het team besproken. De betreffende speler heeft diverse keren zijn excuses aangeboden en uitgelegd dat hij reageerde op de zware overtredingen die vooraf op zijn teamgenoot werden gemaakt. Het bestuur begrijpt de emotie maar geweld straffen met geweld is nooit de oplossing en zeker niet op een handbalveld!

 

Het bestuur van Green Park Handbal Aalsmeer en de desbetreffende speler betreuren de gehele gang van zaken en bieden haar excuses aan voor een ieder die hierdoor is getroffen.

Green Park Handbal Aalsmeer

Leave a Reply