Vakantie voor de B meiden

Afgelopen zondag hebben we nog 2 leuke oefenwedstrijdjes gespeeld als A1 en B1 van komend seizoen tegen de A1 en B1 van VZV.
De B heeft na een gelijke stand in de rust de wedstrijd uiteindelijk mooi naar zich toe kunnen trekken en sluiten af met een mooie winst.
De A werd aan het begin van de wedstrijd overrompeld door VZV maar wisten na een minuut of tien de wedstrijd te draaien en kwam zelfs op een 12-13 voorsprong, zij gingen rusten met 14-13. Na de rust begon VZV weer heel sterk en weten ze een gat te slaan van 5 doelpunten, we herpakken ons weer en gaan weer scoren, verdediging staat weer een stuk beter en de keepster weet 2 penalty’s en een break te stoppen💪💪 . Helaas was het gat te groot, we komen nog tot 2 verschil maar verliezen uiteindelijk met 5 punten. Ondanks het spelen met hars en het spelen met een aantal nieuwe meiden in het team hebben de meiden een mooie wedstrijd neergezet.

Na een supermooi seizoen zijn we nu lekker een paar weken vrij en gaan ons daarna weer voorbereiden op het nieuwe seizoen. Volgend jaar wordt onze groep gesplitst in een A en een B team samen met 5 nieuwe meiden gaan we er weer een mooi jaar van maken.
Bedankt voor alle support en we zien jullie graag weer in de Bloemhof na de zomervakantie 💪🐯🤾‍♀️

Foto: Wilco Hoekman