Uitstel Jac Stammes Toernooi!

Het zal niemand verbazen dat het een heel lastig verhaal gaat worden om het Jac Stammes toernooi 2020 te gaan houden op 11 en 12 april a.s.

Zelfs als we vanaf 6 april weer aan de slag zouden mogen gaan, lijkt het erop dat het niet wenselijk is om meteen weer met een groot aantal personen bij elkaar te komen.Het is voor ons allemaal nog gissen hoe het verloop zal zijn de komende weken.We weten allemaal dat gezondheid van een ieder op nummer 1 staat.

Vanwege het advies van het NHV om alle wedstrijden te schrappen tot 6 april a.s. kunnen wij nu nog niets annuleren que zalen zonder hiervoor kosten in rekening gebracht te krijgen. Dat is ook de reden waarom wij nog niet officieel de melding hebben gedaan dat het Jac Stammes toernooi op 11 en 12 april niet door zal gaan. Wij begrijpen dat er teams zijn die bussen hebben gehuurd dan wel hotels hebben geboekt. Wij kunnen alleen maar adviseren om contact op te nemen met betreffende maatschappijen en navraag te doen hoe zij omgaan met annuleringen vanwege het coronavirus.

Wij willen jullie laten weten dat wij op dit moment druk bezig zijn om naar alternatieven te kijken of het mogelijk is om het toernooi op een later tijdstip te houden. Dit kan bijvoorbeeld zijn als voorbereiding op het nieuwe seizoen, in de herfstvakantie of misschien wel in het geheel doorschuiven naar het volgende jaar met Pasen.

Zodra we meer info hebben koppelen we dit naar jullie terug. Voor nu, blijf gezond en we hopen jullie snel weer te zien tijdens ons Jac Stammes toernooi.

Groetjes,

de Toernooi commissie.

Leave a Reply