Kampioenen!!!

Na een leuke handbalpot in de Bloemhof zat ik aan de bar nog wat na te genieten met een kopje koffie. Naast mij zaten twee doorgewinterde supporters, die met elkaar in gesprek waren over het handbal binnen Green Park Aalsmeer. Geïnteresseerd luisterde ik mee. En nee, dit keer geen zure dialoog over hoe het allemaal beter kan en moet, maar een positief verhaal over de jeugdopleiding binnen Aalsmeer en hoe trots deze twee oudjes waren op het feit dat er zoveel jeugdteams kampioen konden worden.

Dat wist ik niet. Mijn kinderen spelen al bijna 15 jaar niet meer in een jeugdteam. Mijn hoop is nu vooral gevestigd op het kleinkind. Hoewel het natuurlijk een supertalent is op alle vlakken, kan hij nog niet meedoen. Eerst leren lopen!

Ik denk ook gelijk aan alle trainers, coaches, begeleiders, bestuursleden en vele anderen die zich enorm inzetten om het mogelijk maken dat zoveel jeugd kan genieten van deze mooie sport en ervoor zorgen dat het aanwezige talent wordt ontwikkeld.

De verrassing was groot, toen ik gisteren vernam dat er hard gewerkt wordt aan een leuke dag, om alle kampioensteams en toekomstige kampioensteams een wedstrijd te laten spelen in de Bloemhof. Deze feestelijke wedstrijddag vindt plaats op zondag 8 maart, zodat alle ouders, opa’s en oma’, tantes en ooms, vrienden en handballiefhebbers kunnen genieten van het kroost dat met zoveel plezier en vol overgave  hun sport beoefenen. Ik hoop dat er ook veel spelers en speelsters komen kijken, want iedere speler of speelster (kampioen of niet) is van harte welkom om te komen aanmoedigen en mee te genieten.

Komt dus allen op zondag 8 maart naar de Bloemhof en geniet van onze jeugd!

De eerste wedstrijd is om 10.10 uur  van jongens A2.

Leave a Reply