Jongens C Nederlands Kampioen Beachhandbal 2024!

Green Park Aalsmeer Beach Tigers heeft tijdens de eerste en tweede dag van de nationale beach handbalkampioenschappen veel successen beleefd. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 vonden de Beach Handball Tour Finals/NK BeachHandbal plaats bij HV Jahn II in Stadskanaal.

Drie jongens teams hadden zich gekwalificeerd voor het NK beachhandbal. Het werd een weekend met mooie prestaties van de teams, mede door de enorme inzet van onze jongens, hun trainers en coaches.

De jongens B zijn in een sterk deelnemersveld 6e van Nederland geworden. Een knappe prestatie.

Zowel de D als de C jongens werden 1e in de poulefase.
Hierdoor speelden beide op dag 2 in de ochtend de halve finales. Deze werden door beide teams gewonnen en bereikten hiermee de finales.
De jongens D speelde de finale tegen Feyenoord, een tegenstander waarin de voorrondes iedere keer net niet van gewonnen werd. Het werd een hele spannende finale waarbij pas in de laatste seconde de winst naar Feyenoord ging. Een welverdiende 2e plaats. Gestreden tot het eind hebben de jongens laten zien dat ze bij de top van Nederland horen! Naast 2e van Nederland te zijn, wonnen de jongens ook de Fair Play prijs.

De jongen C speelde de finale tegen BEVO. Een spannende energieke wedstrijd waarbij Green Park Beach Tigers beide sets naar zich toe trok. De ontlading was groot – na de teleurstelling van  de finale van 2023 die door extreme hitte werd afgelast- zijn de jongens C dit jaar Nederlands Kampioen Beachhandbal 2024! En ook zij wonnen nog de Fair Play prijs. Een geweldige prestatie.

Alle teams van harte gefeliciteerd en op naar een welverdiende vakantie!

Het NOS Jeugdjournaal was aanwezig op het NK en maakt een leuke reportage


Beach Tigers Jongens D


Beach Tigers Jongens B