Greenpark DS1 afscheid met een lach.

17-06-22 Green Park DS1 – DSS DS1 39-24 (20-12)

Nog één keer opladen, nog één keer als team spelen. Een wedstrijd tegen het team waar de competitie ook tegen begonnen is. We hoeven niet terug te kijken, alles is al een keer gezegd. Maar hierna houdt het op en gaan velen hun eigen weg. Vandaag dus tegen DSS, de dames uit Heemskerk. Aalsmeer kan nog één keer laten zien waartoe het in staat is. En dat doen ze, vanaf het begin af aan. Lekker scherp, fel in de duels, stevig in de verdediging, effectief in de aanval. We hebben het dit seizoen zo vaak gezien, voor niemand nie bang.

1e Helft. DSS neemt het initiatief, en Aalsmeer moet aanhaken. Onze dames weten echter al snel in het ritme te komen en bij 5-5 wordt de 1e time-out aangevraagd door de Coach van DSS. Het helpt niet veel, Aalsmeer heeft de juiste “drive” gevonden en pakt door, langzaam wordt de score naar een comfortabele voorsprong gebracht. Met een mooie ruststand van 20-12 zoeken de dames de kleedkamer op.

2e helft. Aalsmeer laat er geen gras over groeien en is ook in de opening weer erg sterk. De score wordt zelfs naar dubbele cijfers gebracht totdat DSS toch weer aanhaakt. Een iets mindere periode gaat vooraf aan een slot offensief. Eindstand is 37-24. Een afsluiting van een seizoen met veel ups en helaas nog meer downs. We nemen afscheid van Sonja, Fleur en Cinthya die stoppen, Ashley die naar het buitenland gaat en Britney, Lisa en Robin die elders gaan spelen. Succes meiden en misschien tot ooit. De deur bij Aalsmeer staat altijd open. We nemen afscheid met een lach. Dank aan Peter, Babette en Miranda voor de begeleiding.

Doelpunten : Britney Fanger (11), Robin Sahalessi (8), Lisa Hölscher (6), Fleur Houtzager (5), Noel reus (2). Nanda Jansma (2), Denise Hoogervorst (1), Renée de Rooij (1), Nina Buskermolen (1)

 

Leave a Reply