Greenpark DC1 wint van VELO – NK binnen handbereik

Zaterdag 16 maart MATCHDAY voor DC1 Greenpark Aalsmeer thuis tegen VENECO / VELO uit Wateringen. Het was er op of eronder, de een- na-laatste wedstrijd in de Jeugddivisie West poule.
Als deze wedstrijd gewonnen wordt komt een NK kwalificatie wel heel erg dichtbij!

Met gezonde spanning betraden de 11 meiden van Green Park zaterdagmiddag het veld in de Bloemhof waarna de scheidsrechter om 14.25u uur het startsein voor de wedstrijd gaf. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en gingen gelijk op, wat resulteerde in een spannende tussenstand van 13-13 in de rust.
De tweede helft moest het verschil maken, en gelukkig deed het dat. Aalsmeer kwam op een voorsprong te staan en gaf deze niet meer weg. Met een keihard bevochten eindstand van 26-22 mogen de meiden en coaches van de DC1 super trots zijn op zichzelf. Volgend weekend, zondag 13.45u uit bij H.M.C. Raamsdonkveer wordt allesbeslissend, het NK lonkt!