DC1 wint en houdt zicht op NK

Zaterdag 10 februari, MATCHDAY,  DC1 Greenpark Aalsmeer tegen KSV uit Heerhugowaard.

Het fluitje om de wedstrijd te beginnen gaat om 13.25 uur. De Bloemhof heeft volle tribunes, ons team is super gefocust. Vandaag is belangrijk als we deze winnen, is onze 4e plek in de competitie nog steviger. Zou het dan toch echt lukken; op naar het NK voor dames C1!

We beginnen strak. Het team staat goed. Coach Debbie heeft de groep al bestookt met korte filmpjes om de tegenstander goed te analyseren. Iedereen heeft ‘zijn huiswerk’ gedaan. We staan als een huis!  1e penalty wordt gehouden door onze keeper Pien, yes! Lekker.. imponeren die tegenstander 😉. Chips blessure aan onze kant bij Candela, maar alles wordt super goed overgenomen door de andere teamleden Noadia, Guusje, Annabel en Nikkie. De bank moedigt goed aan.

De scheidsrechter is goed, ziet heel veel en in de pauze is het 12-9. Spannend we staan voor, maar… 3 punten is niet genoeg.

De meiden krijgen de opdracht om nog meer gebruik te maken van de ruimtes die we creëren.. En ja hoor het werkt we lopen uit! Nog meer prachtige goals van o.a. Tess, Elin, Liset en Fleur. Eindstand 27-14.. zoóóó trots, als een team hebben ze keihard geknald!
Let’s go Aalsmeer Let’s go.

We hebben nog 4 wedstrijden te gaan in deze competitie, ook in die wedstrijden gaan we alles op alles zetten om te winnen, want wij willen naar dat NK!!