Zakelijke overwinning Green Park DB1 tegen Vrone.

04-10-20 Vrone DB1 – Green Park DB1 9-22 (2-10)

We kunnen spelen en dat is al heel wat in deze tijd. Uitwedstrijd tegen Vrone in Sint Pancras. Vrone is gastvrij, de chauffeurs mogen op de tribune plaats nemen, wel op gepaste afstand van elkaar. Dave is er weer bij met de live stream, zo kunnen de thuisblijvers weer mee genieten van de wedstrijd. Vrone heeft één of meerdere dispensatie spelers in de gelederen en spelen dit seizoen voor het eerst in de Jeugddivisie. Van Green Park Aalsmeer weten we inmiddels wat ze kunnen, maar elke wedstrijd is weer anders. De warming up is ontspannen, zo leven we langzaam naar de wedstrijd toe.

1e helft. Vrone trapt af, maar het is Aalsmeer wat direct het initiatief neemt. Er ontstaan direct een aantal kansen, maar het vizier staat nog niet op scherp. Rozemarijn treft de knoeihard de lat, Vrone mist een break. Zo duurt het dus best lang voordat Aalsmeer via Simone de 0-1 kan laten aantekenen. Die heeft het overigens daarna direct op haar heupen vanuit de linkerhoek want de volgende 3 treffers komen ook op haar naam, waarvan één penalty. We lopen zelfs uit naar een 0-6 voorsprong en dan is de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Nu kan het in handbal raar lopen, maar alles wijst er op dat deze wedstrijd niet meer uit handen gegeven gaat worden. We zien overigens heel veel slordigheden, maar misschien laat een wedstrijd als deze dat wel toe. We rusten met een 2-10 voorsprong.

2e helft. We wisselen nog steeds niet van speelhelft, één van de corona regels, scheelt schoon maken zo heb ik begrepen. Na rust gaan onze meiden verder met waar ze gebleven waren. Doelpunten sprokkelen. De echte overtuiging mist echter en dat geeft Vrone iets meer ruimte. Zij pakken hun doelpunten mee, maar wij lopen verder uit. We lopen ook wederom tegen wat tijdstraffen aan, maar ook in ondertal komen we niet echt in problemen. Keeper er uit en veldspeler er bij. Het zorgt voor wat verwarring bij de scheidsrechter die ook z’n dag niet helemaal had vandaag. We pakken uiteindelijk een heel zakelijke 9-22 overwinning en nemen de punten mee naar Aalsmeer. Volgende week spelen we thuis tegen Hellas, de oude club van coach Björn.

Doelpunten : Simone 8x, Rozemarijn 4x, Cinthya 3x, Robin 2x, Danila 1x, Renée 1x, Lisa 1x, Amber 1x