Uithoorn D-4

Zondag 13 september, 12.15 uur was de aanvangstijd van de topper Legmeervogels D1 tegen Green Park Aalsmeer D4. Het was lekker weer, de meiden waren fit, er was veel publiek dus alle factoren waren aanwezig voor een lekker potje handbal.De eerste helft had Aalsmeer een groot speloverwicht, alleen het scoren ging moeizaam. Het stevige verdedigen van Legmeervogels was hier onder andere de oorzaak van.

Aalsmeer kwam zelfs op achterstand, maar wist weer snel langszij te komen. Legmeervogels bleek zeer effectief en elke kans die ze kregen leek raak te zijn. Ze kwamen 3-1 voor tegen de verhoudingen in. Aalsmeer richte zich weer op en met 4-4 gingen beide teams de rust in.
Na wat tactische aanpassingen en frisse moed begonnen ze aan de tweede helft.
De opmerkingen van coach Marcel waren duidelijk niet aan dovemansoren gericht. De scheids gaf de eerste penalty aan Aalsmeer. Vanaf dat moment bleef Aalsmeer het initiatief houden, maar wist ondanks het overwicht niet ver uit te lopen. Aan het einde van de tweede helft leek het toch nog mis te gaan voor Aalsmeer door 2 penalty’s kort achter elkaar voor Legmeervogels. Aalsmeer toonde echter veerkracht en wist toch nog gelijk te maken en vlak voor tijd ook nog de winnende binnen te gooien.

Aalsmeer had de zwaarbevochten overwinning binnen en kan de komende week op de trainingen verder werken aan het leuke spel en de stijgende lijn van hun niveau.

Leave a Reply