Trainers voor de selectie Heren 1-2-3 rond.

Inmiddels is al bekend dat Bert Bouwer, Wai Wong en Celine Michielsen de trainersstaf zullen vormen bij heren 1 en 2 vanaf het nieuwe seizoen. Een hele mooie aanvulling hierop is de aanstelling van Herman Schaap als de trainer/coach van heren 3.

Hierbij hebben we een groep van ervaren en jonge trainers bij elkaar die het komende jaar aan de slag gaan met onze teams. De 3 herenteams komen respectievelijk uit in de BENE-League, Ere Divisie en Eerst Divisie. Een mooiere opleiding naar de top kun je je niet wensen. De teams spelen als jaren op het hoogste niveau mee en menig jeugdlid heeft de weg naar heren 1 en 2 hiermee doorlopen.

Herman Schaap is binnen de club al jarenlang een trainer die menig jeugdlid onder zijn hoede heeft gehad. Afgelopen jaar heeft Herman de topsport groepen en diverse jeugdteams binnen de vereniging getraind. We zijn ook super blij dat Herman de rol van trainer/coach van heren 3 op zich wil nemen. Daarnaast blijft hij natuurlijk ook verbonden aan onze jeugdopleiding.

De trainersgroep heeft een mooie uitdaging om de 3 heren teams verder te ontwikkelen en de individuele opleiding hoog te houden.

 

Leave a Reply