Team D1 sluit seizoen af met JC2

Voor het eerst hadden we dit seizoen aparte jongens- en meisjesteams bij de D-jeugd. Team D1 was een leuke mix van jong en jonger, van klein en kleiner, van eerstejaars en tweedejaars. Gesteund door een trouwe groep ouders speelden we op het veld en in de zaal. Helaas ging de boel op slot voordat we ook nog beach konden gaan spelen.
In de najaarscompetitie zaten we in een Amsterdamse poule. Er werd een fraaie ongeslagen eerste plaats gehaald, zoals wel vaker met VOC, KDO en Leidsche Rijn als belangrijkste uitdagers. Een mooie start voor een nieuw team.
In de zaalcompetitie dachten we in een meer Utrechtse poule te zitten, maar ook hier ging het gewoon weer tussen VOC, Volendam en Aalsmeer. We haalden uiteindelijk een derde plaats. Tijdens de zaalcompetitie speelden we een toernooi in Verl, waar ook Heren 1 was voor de Winter Cup. Na een reeks poulewedstrijden haalden we er de finale tegen de thuisclub. Die ging maar net verloren. Het was een mooie ervaring en een duidelijke stap vooruit voor veel van de spelers.
En toen kwam Corona. Geen voorjaarscompetitie. Geen beach. Niet meer samen trainen, want een deel van het team is al 13. Gelukkig werden de regels later wat versoepeld, waardoor we als team konden afsluiten. Met als kers op de taart een onderlinge wedstrijd tegen JC2, het team waar we gedurende het seizoen al diverse spelers aan hadden geleverd. Op een piepklein regenbuitje na lekker in de zon werd er 3×20 minuten gespeeld en lekker gescoord. Na afloop waren er traktaties voor de coaches Luuk en Jacco. En Surinaamse lekkernijen voor de spelers en de ouders.
Tijd voor de zomervakantie, op weg naar een nieuw seizoen met nieuwe teamgenoten in de C of de D. Tot ziens!

Leave a Reply