Steun de club en wordt lid van Handbal Inside!

Namens het nieuwsmedium Handbal Inside sturen wij u deze mail om u attent te maken op de Handbal Inside Clubactie die wij in het leven hebben geroepen. Mocht u ons al kennen dan weet u wellicht van ons magazine, dat vier keer per jaar uitkomt. Via dit magazine, onze website www.handbalinside.nl en onze podcast proberen wij al een aantal jaar handballiefhebbers te bedienen van het laatste nieuws en mooie achtergrondverhalen. Hier krijgen wij vaak leuke reacties op, ook van verenigingen waar wij vaak nauw mee samenwerken. De coronacrisis heeft er ook in de handbalwereld ingehakt en veel van deze verenigingen getroffen. Handbal Inside wil graag een steentje bijdragen om verenigingen in Nederland te helpen via onze clubactie.

Waarom zou ik meedoen aan de clubactie?
Veel clubs staan, door bijvoorbeeld het uitblijven van kantine-inkomsten, voor financiële uitdagingen. Bedrijven hebben harde klappen opgelopen, dus zullen ook de sponsorinkomsten flink terug kunnen gaan lopen. Wellicht heeft uw vereniging hier ook al mee te maken. Handbal Inside wil verenigingen helpen met een kleine donatie per afgesloten abonnement.

Hoe werkt de clubactie?
Van ieder afgesloten abonnement van €24,95 maken wij €10,- over naar de, door de abonnee gekozen, club. De abonnee ontvangt dan vier keer per jaar ons magazine. De laatste editie, met o.a. verhalen over onze internationals Laura van der Heijden en Fabian van Olphen, wordt uiteraard meteen opgestuurd.

Hoe kan ik meedoen aan de clubactie?
U kunt meedoen aan de clubactie via de volgende link:

https://handbaldeals.nl/product/handbal-inside-clubactie/

Verdient Handbal Inside zelf aan de clubactie?
Natuurlijk is het voor ons fijn als er zoveel mogelijk mensen lid zijn van ons magazine, maar aan de clubactie verdienen wij geen geld. De donatie, drukkosten en het nazenden zorgen ervoor dat wij in het eerste jaar amper winst op ons magazine maken.

Wat kunnen wij als club doen?
Wij zouden het erg waarderen als u onze actie zou willen delen onder uw leden, via e-mail of de sociale kanalen van uw club. Als bijlage hebben wij verschillende visuals meegestuurd die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Uiteraard kan ook ons artikel op de website gedeeld worden.

Zie: http://www.handbalinside.nl/doe-mee-aan-de-handbal-inside-clubactie/

Leave a Reply