Speler Badges klaar!

Beste sportvrienden,

Het heeft door omstandigheden helaas allemaal veel langer geduurd dan gepland, maar gelukkig kunnen we jullie vertellen dat de Speler Badges klaar zullen zijn op woensdag 2 december. En het resultaat mag er best wezen, jullie staan er allemaal goed op!

Omdat we deze toch nog voor de feestdagen bij jullie willen hebben, zullen wij op donderdag 3 én vrijdag 4 december in de Bloemhof aanwezig zijn zodat ze kunnen worden opgehaald tussen 17:00 en 19: 00 uur in Guus Hölscher kamer.

Betalen kan alleen per pin.

Verder spreek ik grote dank uit voor Robert de Rooij. Robert heeft hier heel veel tijd en energie ingestoken om dit mogelijk te maken samen met de nodige vrijwilligers. Tevens onze dank aan Multisupplies voor de productie.)

Vriendelijke groet,

Het Foto-Team

PS het onvermijdelijke Corona protocol:  mondkapje verplicht bij het betreden van de Bloemhof (dus buiten om doen) en niet meer dan 3 personen tegelijk in de GH kamer.  Op afstand van elkaar wachten buiten de GH kamer. Graag alleen afhalen. Er wordt geen contact geld aangenomen. Alleen pinbetalingen.

Leave a Reply