Retourtje Emmer Compascuum

26-11-22 D.O.S. DS1 – Green Park DS1 31-17 (14-9)

‘Even’ 2,5 uur naar Emmer-Compascuum, Drenthe, nabij de Duitse grens. Met enkele nieuwe gezichten en zonder een aantal meiden die helaas geblesseerd zijn. Op tijd met de bus vertrokken, dus ook op tijd aanwezig en nog even tijd voor een ontspannen wandeling als voorbereiding.

We begonnen scherp met een 0-3 voorsprong, D.O.S. kwam echter al snel langs zij door snel en goed aanvalsspel. Bij D.O.S. was er gelijker tijd ook een feestje in de kantine. Feestjes zijn natuurlijk altijd leuk en zeker als men gebruik maakt van een rookmachine. Men had alleen even geen rekening gehouden met de rookmelders. Gevolg is dat in de gehele hal het brandalarm afgaat en onze wedstrijd dus even stil gelegd moest worden. Je maakt zo wat mee.

Nadat de wedstrijd weer hervat was konden we tot 5-5 redelijk mee komen met D.O.S., maar daarna gaat het weer hard, we rusten met een 14-9 achterstand.
De tweede helft ging moeizaam, we creëerden de kansen wel maar waren slordig in de afrondingen, waardoor D.O.S. veder uit kon lopen. Zo missen we een flink aantal penalty’s. Aan vechtlust ontbrak het vandaag zeker niet, helaas verliezen we met 31-17. Toch met volle moed op naar de volgende wedstrijd. Eens moet het lukken.

Doelpunten : Nanda (4), Tessa (3), Esmee (3), Kymani (3), Renée (2), Nina (2), Bente (2)

 

Leave a Reply