MB3 behaalt doelen en eindigt als nr 1 in Dongen

Op donderdag 4 januari stond er een toernooi op het programma in Dongen voor de meiden van de B3. Verzamelen bij de Bloemhof en dan onderweg naar Dongen. Na goed een uur rijden was iedereen in de sporthal. Meteen zijn ze naar de kleedkamer gegaan waar de nieuwe inloopshirt van de meiden klaarlagen.

Het doel voor dit toernooi hebben Danila en Bas vooraf in de kleedkamer duidelijk gemaakt. Allereerste doel was natuurlijk de wedstrijden te winnen, maar hiernaast een extra doel: Doel 2: Alle speelsters moesten een doelpunt maken. Na een korte warming up voor de eerste wedstrijd begon ons toernooi. 4 wedstrijden van 18 minuten tegen Gemini Zoetermeer, Dongen, Havas en HMC. We kwamen snel op achterstand in de eerste wedstrijd. Na 5 minuten greep Danila in. Iedereen even wakker geschud en kon ons toernooi echt beginnen en de achterstand omgedraaid in 9-6 winst. De tweede wedstrijd was tegen Havas Almere dat werd ook gewonnen. De derde wedstrijd was tegen de thuisclub Dongen en we hebben deze wedstrijd ook naar ons toegetrokken. Er werden leuke potjes handbal gespeeld waar wij duidelijk beter waren dan de tegenpartij. De laatste wedstrijd was ook de laatste wedstrijd van het toernooi tegen HMC die werd ruimschoots gewonnen met 16-2. Eigenlijk niet echt partij voor de meiden. Er werd erg leuk gespeeld, met wissels waar leuke doelpunten uitkwamen en er zijn veel breaks gelopen.

Doel 1 was dus gehaald. Maar waar de coaches vooral trots op zijn: “Alle speelsters hebben gescoord”. Het was even wachten op Bobbi maar die scoorde een top doelpunt. Al met al een zeer geslaagde dag met als afsluiting nummer 1 van het toernooi! Dat moest gevierd worden met een  MC op de terugweg.

Er ontstaat duidelijk een team dat voor elkaar wil strijden en samen wedstrijden wil winnen. Meiden deze lijn dan doortrekken in de competitie!

Een super groot dankwoord aan de sponsoren Met dank aan onze sponsors NIEUWKOOP EUROPE, KERKWIJK PIANO’S, TOL ANTIEK, CAFE SPORTZICHT EN STEELLISH. voor de fantastische inloopshirts voor het team en de sweaters voor de coaches!

Bedankt meiden van de B3 voor de top middag!

14 januari spelen we in de Bloemhof tegen de nummer 2 van onze competitie. 11.40 uur in hal 2. Wees welkom om ons aan te moedigen.