LEKKERE START VOOR HC2

Dit weekend zou er een toernooi in Apeldoorn worden gespeeld, maar zoals wel vaker gooide Corona roet in het eten. Dus kon op zaterdag gewoon de veldcompetitiewedstrijd tegen Lelystad worden gespeeld. HC2 heeft wekelijks aanvulling nodig en door de blessure van Marx werd het er niet beter op. Gianni kon met een pijnlijke elleboog nog wel keepen, dus met de inbreng van Sven, Florian en Nick was er toch een compleet team.

De eerste minuten van de wedstrijd waren voor Sven. Voordat Lelystad ook maar iets gevaarlijks had gedaan, had hij er al vijf gescoord. Daarna kwam ook de rest van het team op gang en was de wedstrijd feitelijk al heel snel gespeeld. Het samenspel kon worden geoefend, enkele looppatronen uit de training konden worden uitgeprobeerd en regelmatig was de bal snel van Gianni via Koen naar voren. Zo pakte bijna iedereen één of meerdere doelpunten mee en was er vooral een goede gun factor naar elkaar.

Scheidsrechter Dave voelde het allemaal prima aan. En dus ging er geen rode kaart naar de keeper van Lelystad voor uitlopen op een speler in de break, maar een duidelijke uitleg van de spelregel aan de keeper en de coach.

Bij rust was het al 17-2. En in de tweede helft ging het onverminderd door. Gesteund door de ouders en een lekker najaarszonnetje werd het uiteindelijk 33-5.

Morgen een oefensessie met HC1 in en tegen Duiven. En dan volgende week zondag naar Leidsche Rijn.

Leave a Reply