Arie Delwel overleden

Vorige week is Adrie, bij de meeste clubmensen beter bekend als Arie, Delwel overleden. In het begin van de jaren tachtig was Arie één van de medeoprichters van de supportersvereniging. Samen met Trudy Tulp, Rietje van Vuren, Henk van de Heuvel en Marius Dekker werd deze club opgestart. Het voornaamste doel was: het verhogen van de gezelligheid rondom de club in het algemeen én het organiseren van busreizen naar de uitwedstrijden van heren 1. Maar ook het ondersteunen van de jeugd vond de supportersclub belangrijk.

Daarvoor werd geld ingezameld door het houden van verlotingen tijdens de thuiswedstrijden van de heren. Ook organiseerde men kaart- en sjoelavonden voor de supporters en leden van de vereniging in de kantine. Arie was daar vaak bij. Hij was een zeer energieke vent en handbal was zijn lust en zijn leven.  Hij heeft vooral veel bijgedragen aan het “ritselen” van prijzen voor de loterij. Hij was postbode en kwam daardoor sowieso toch vrijwel dagelijks bij alle winkels en andere ondernemers. Hij hield van een praatje en was daardoor bij vele lokale ondernemers bekend en geliefd. Ook de kaart- en sjoelavonden waren een feest voor hem. De laatste jaren liet zijn gezondheid hem in de steek en zagen we hem minder en minder in de hal. Toch bleef hij met (on)regelmaat de wedstrijden bezoeken.