eye-of-the-tiger

Nieuwe kleding voor de jeugd

nieuwe kleding kleinWoensdagavond 30 augustus ging wens in vervulling voor de oude én de nieuwe jeugdvoorzitter: het in 2 jaar tijd in het nieuw steken - shirt en broek - van de gehele FIQAS jeugd, inclusief begeleiding en scheidsrechters. Erik Pesch (Hilverda de Boer) en Rob Straathof (Woongarant Volmacht) hebben hiervan het grootste deel van de investering voor hun rekening genomen met bijdragen van Flynt en Multi Supplies.

Lees meer...

Sponsor Rabo tekent bij

Rabo contract kleinDe Rabobank is al heel lang een trouwe sponsor van de club. En… blijft dat ook. Want onlangs werd opnieuw een sponsorcontract getekend. En de Rabobank geeft niet alleen financiële steun. Ze steunt de club bijvoorbeeld ook met materialen, waaronder bidons en bidonrekken voor elk team. Ook staan er reclameborden van de bank in beide hallen van de Bloemhof en hebben ze ook de twee klokken gesponsord.

Lees meer...

Voorzitter sponsort

Multi sponsortOok in het Westland heeft onze voorzitter een grote vestiging. En ook daar is de vestigingsmanager een echte handbalgek: zijn dochters spelen bij Velo en dus prijkt er op de teams van de E2 en F4 van die club het logo van Multi Supplies.

Bijzondere balsponsor...

balsponsor Sint kleinDe wedstrijdbal waarmee de mannen van FIQAS Aalsmeer vanavond spelen tegen het Belgische BV Sasja is gesponsord door ‘Sinterklaas in Aalsmeer’. En deze bijzondere sponsor kwam de selectie vrijdagavond tijdens de training hoogstpersoonlijk met een bezoek vereren: een leuke verrassing!