eye-of-the-tiger

Handbalschool Amstelland nu officieel!

20170614 Handbalschool 1In de rust van de interland tussen Nederland en Denemarken afgelopen woensdag in Almere is het certificaat NHV Handbalschool uitgereikt aan Handbalschool Amstelland. Onze trainers Herman Schaap en Peter Tier namen de oorkonde in ontvangst. De Handbalschool, waar elke zaterdagmorgen in de Bloemhof heel veel talenten van FIQAS Aalsmeer en uit de regio extra trainingen krijgen, bestaat sinds vorig najaar.

Lees meer...

Ouderinformatieavond

Op vrijdag 23 juni is er een informatieavond voor ouders van de FIQAS jeugd. Deze ouderinformatieavond, die plaatsvindt in de Bloemhof, begint om 19.30 uur. De agenda ziet er als volgt uit: Opening; Terugblik op het vorig seizoen (resultaten jeugd); Oprichting technisch hart (met een toelichting en een lezing van Yuk Wong); Vooruitblik nieuw seizoen (met o.a. de ontwikkelingen, de indeling naar categorieën en trainingstijden ); Rondvraag en Sluiting.

Lees meer...

Handbal Sportkamp

HandbalkampVan 24 tot en met 26 april a.s. organiseert de Handbalschool Amstelland een Handbal Sportkamp voor kinderen van 8-14 jaar in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer. Tijdens het kamp zal in de ochtend worden gehandbald en staan voor de middag andere, leuke sportieve activiteiten op het programma. Het is de bedoeling dat de deelnemers dagelijks zelf een lunchpakket meenemen, voor drinken en fruit wordt door de organisatie gezorgd.

Lees meer...

Cursusaanbod Handbalschool Amstelland

shirt handbalschoolVorige maand is - op initiatief van FIQAS Aalsmeer - Handbalschool Amstelland gestart, én met succes: het aantal deelnemers is de 60 al gepasseerd en met ingang van januari 2017 gaat de groep in “oud” en “jong” gesplitst worden. Elke Handbalschool kent verschillende verplichtingen om officieel gecertificeerd te kunnen worden. In de eerste plaats is de focus uiteraard gericht op de individuele ontwikkeling van de speelster/speler op handbal technisch- en fysiek terrein. Daarnaast echter dient de Handbalschool ook een cursusaanbod te realiseren.

Lees meer...