greenpark600LS

eye of the tiger S

Handbal Sportkamp 2019

Van 29-30 april en 1 mei 2019 organiseert de Handbalschool Amstelland een Handbal Sportkamp voor kinderen van 8-14 jaar in sporthal de Bloemhof in Aalsmeer. Tijdens het kamp zal in de ochtend worden gehandbald en staan voor de middag andere, leuke sportieve activiteiten op het programma. Het is de bedoeling dat de deelnemers dagelijks zelf een lunchpakket meenemen, voor drinken en fruit wordt door de organisatie gezorgd.

image 2019 02 04 3

KLIK OP HET SCHERM.....

De kosten voor het kamp bedragen € 80,- Er zijn inmiddels al wat inschrijvingen binnen, dus kinderen die ook nog mee willen doen wordt aangeraden zich snel aan te melden. Dan kan via: info@handbalschoolAmstelland.nl

Voor meer info kun je terecht bij de Handbalschool.  

 

13 juni: scheidsrechtersavond

Fluiten is hartstikke leuk!! Je begint met het begeleiden van F-en E-spelers tijdens hun wedstrijden, je leert ze de regels en af en toe help je ze een beetje. Als dat goed gaat, -en je vindt het leuk om te doen-, dan kun je vanzelf ook de D- en C-jeugd leren fluiten.

Deze avond laten we beelden (voorbeeld foto’s, film) zien, we doen een grappige spelregeltest en vertellen hoe je als scheidsrechter de wedstrijd leidt. Als scheidsrechter ken je zelf de spelregels al, dus dat is helemaal niet moeilijk. En vind je het spannend om te fluiten? Logisch, maar we geven je tips hoe dat makkelijker gaat. En als je het vaker doet, dan is het easy om te doen.

Lees meer...

Handbalschool Amstelland nu officieel!

20170614 Handbalschool 1In de rust van de interland tussen Nederland en Denemarken afgelopen woensdag in Almere is het certificaat NHV Handbalschool uitgereikt aan Handbalschool Amstelland. Onze trainers Herman Schaap en Peter Tier namen de oorkonde in ontvangst. De Handbalschool, waar elke zaterdagmorgen in de Bloemhof heel veel talenten van FIQAS Aalsmeer en uit de regio extra trainingen krijgen, bestaat sinds vorig najaar.

Lees meer...

Ouderinformatieavond

Op vrijdag 23 juni is er een informatieavond voor ouders van de FIQAS jeugd. Deze ouderinformatieavond, die plaatsvindt in de Bloemhof, begint om 19.30 uur. De agenda ziet er als volgt uit: Opening; Terugblik op het vorig seizoen (resultaten jeugd); Oprichting technisch hart (met een toelichting en een lezing van Yuk Wong); Vooruitblik nieuw seizoen (met o.a. de ontwikkelingen, de indeling naar categorieën en trainingstijden ); Rondvraag en Sluiting.

Lees meer...