Coördinatoren Green Park Handbal Aalsmeer

We zijn erg blij dat alle coördinatoren zijn ingevuld. Deze vervullen een belangrijke rol binnen onze vereniging. Hij of zij is het aanspreekpunt voor de coaches en trainers als het gaat om technische en operationele zaken rondom het team of de individuele speler.  Toeziet op aansluiting coachen en trainen. Een hele belangrijke spilfunctie. Tevens vervullen de coördinator, CBA dames en heren, de  brugfunctie tussen de junioren en overgang naar senioren. Met name naar het 2e  wat het opleidingsteam is voor het 1e.    Last but not least is hij ook aanspreekpunt voor ouders. Let wel in 2e instantie. Nooit in 1e instantie. Ouders dienen zich altijd eerst te wenden tot de coach of de trainer naar gelang het onderwerp. De volgende stap is de coördinator.

Waar zijn coördinatoren niet voor: alle zaken rondom wedstrijden. Wijzigingen van wedstrijd, poule, sportlink etc. gaan allemaal via het sportbureau@hvaalsmeer.nl

De gegevens van alle coördinatoren treft u hier onderaan of onder het kopje Vereniging - coördinatoren.

Wij  wensen hen allemaal veel succes en ik hoop dat u ze weet te vinden.

Rob Straathof

Jeugdvoorzitter

Coördinatie Dames Senioren Handbal
Dirk-Jan Kluft   06 - 29070157