greenpark600LS

eye of the tiger S

Naar achtste finale

De mannen van FIQAS Aalsmeer 3 zijn doorgedrongen tot de achtste finale van het NHV bekertoernooi. In de Bloemhof versloegen ze woensdagavond HVV’70 met 41-30. Het verschil werd vooral in de tweede helft gemaakt, want bij rust bedroeg de voorsprong pas één punt: 18-17. Wie de tegenstander wordt in de volgende ronde, waarin ook FIQAS 1 instroomt, wordt binnenkort bekend. Wedstrijd nog eens terugkijken? klik dan hier

FIQAS 3 bekert door

De mannen van FIQAS Aalsmeer 3 hebben zich geplaatst voor de regiofinale van het NHV bekertoernooi. In de Bloemhof leverden ze een prima prestatie geleverd door in de tweede ronde de koploper uit de eredivisie, Stipt Payroll/Houten, te verslaan met 25-22. De regiofinales staan gepland voor de periode 16-18 januari 2018. De wedstrijd nog een keer terugkijken? Klik dan hier.

Periodekampioen!

De mannen van FIQAS Aalsmeer 3 zijn zaterdagavond winnaar geworden van de tweede periode in de Eerste Divisie. Ze versloegen Snelwiek in de Bloemhof met 36-23. In zeven wedstrijden van deze periode verspeelde heren 3 maar één puntje: thuis tegen Nieuwegein. Maar doordat ze vorige week de tot dan toe ongeslagen leider in de stand van de tweede periode, DIOS, wisten te verslaan, werden ze koploper.

In de laatste wedstrijd van deze periode speelden ze het dus  soeverein uit. Of dit betekent dat FIQAS 3 aan het einde van het seizoen mag meespelen in de nacompetitie, hangt af van de resultaten van heren 2 in de eredivisie. Als zij zich handhaven in de eredivisie, kan heren 3 niet promoveren en spelen ze dus ook niet in de nacompetitie.