greenpark600LS

eye of the tiger S

BERT BOUWER DE GRONDLEGGER VAN EEN ONGEKEND SUCCES AALSMEER DE BESTE VAN NEDERLAND

Door Peter Lotman

Aalsmeer - Als aan iemand de landstitel van Aalsmeer moet worden opgedragen, is het wel trainer/coach Bert Bouwer. Hij is ontegenzeggelijk de grondlegger van het succes dit seizoen. Door zijn aanpak kon opnieuw een schaal worden toegevoegd aan de toch al rijkelijk gevulde prijzenkast. Zaterdag deelde Aalsmeer in de eigen oververhitte Bloemhof met 25-23 de beslissende tik uit aan rivaal Lions.

Lees meer...

FIQAS Landskampioen!

Het is gelukt! De mannen van FIQAS Aalsmeer hebben zaterdag ook de tweede wedstrijd in de best-of-three van OCI/Lions gewonnen en zijn kampioen van Nederland geworden. In een bomvolle, warme Bloemhof met zeker 1400 enthousiaste supporters (meer mochten er van de brandweer niet in) werd het een zinderend gevecht. 271A8780Er was één groot verschil met een week eerder: nu stond FIQAS het grootste deel van de wedstrijd voor…

Lees meer...

FIQAS op jacht naar tiende titel

20090524 RobinDe mannen van FIQAS Aalsmeer kunnen vanmiddag historie schrijven. Winnen ze namelijk ook de tweede wedstrijd uit de best-of-three serie van OCI/Lions, dan mogen ze zich – voor de tiende keer (!) in de geschiedenis van de club – kampioen van Nederland noemen. Zo ver is het natuurlijk nog niet, want de Limburgse ploeg zal gebrand zijn op revanche na het zo nipt verloren duel van vorige week. Toen stonden zij immers het grootste deel van de wedstrijd voor, maar gingen de Aalsmeerders er in de slotminuut alsnog met de winst vandoor.

Lees meer...

Eerste slag is voor FIQAS

Lions Aalsmeer JimmyDe mannen van FIQAS Aalsmeer zijn de best-of-three om de landstitel uitstekend begonnen: de eerste wedstrijd, uit in Limburg, werd gewonnen en zo staat het nu 1-0. Als er a.s. zaterdag thuis opnieuw wordt gewonnen, is de ploeg van Bert Bouwer de nieuwe kampioen van Nederland! Zover is het natuurlijk nog niet en lange tijd zag het er naar uit dat OCI/Lions de winnaar zou worden van de eerste finalewedstrijd: zij stonden immers het grootste deel van de wedstrijd voor. In de slotfase wisten de Aalsmeerders de overwinning echter toch binnen te slepen!

Lees meer...