eye-of-the-tiger

Finale plaats voor Jongens C op Jac Stammes Cup

Wessel117501De jongens C van FIQAS Aalsmeer speelden afgelopen zaterdag en zondag hun poulewedstrijden in sporthal De Waterlelie. Zij openden het toernooi tegen A&O Alkmaar. Hoewel Aalsmeer wel makkelijk tot score kwam, was hun spel mager te noemen. Omdat er niet goed verdedigd werd moesten zij veel doelpunten incasseren. Toch werd de 1e wedstrijd met 18-15 gewonnen.

Lees meer...

Beach kampioenen gehuldigd!

Huldiging beach kampioenen kleinVorige week wilde de gemeente Aalsmeer alle Nederlands kampioenen huldigen. Dus werden ook drie jongensteams van FIQAS Aalsmeer uitgenodigd op het gemeentehuis. Zij werden  voor de zomervakantie immers allemaal Nederlands kampioen Beach handbal in Biddinghuizen.

Lees meer...

Poule-indeling NK Beach

De jongens C1 van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor het NK Beach Handball dat op 8 en 9 juli a.s. wordt gespeeld op het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Inmiddels zijn de poule-indelingen bekend. Ze zitten in een poule met Unitas, Achilles en Olympia/Stormvogels. In de andere C-jongens poule spelen Borhave, Handbalschool Rijnmond, E&O en Olympia’89 tegen elkaar. De exacte speeltijden volgen binnenkort.                                                                                                                                                                                                                                                                     

JC1 naar NK Beach

20170617 C1Om zich te kwalificeren voor het NK Beach waren de jongens C1 van FIQAS Aalsmeer ingeschreven voor drie toernooien. Het beachseizoen kende echter een valse start voor het team. Vanwege een tekort aan inschrijvingen bij de jongens C ging het toernooi in Oosterhout op 20 mei voor hen niet door. Ook hoefde het team op 10 juni niet naar Blaricum om dezelfde reden.

Lees meer...