greenpark600LS

eye of the tiger S

Enthousiaste Pupillen!

20161105 Pupil 1Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van dames 1 van FIQAS Aalsmeer waarbij twee Pupillen van week aanwezig warenwaren. Een leuk initiatief dat dit seizoen wel vaker gaat gebeuren: bij iedere thuiswedstrijd van de dames zullen twee meiden uit de FIQAS E-jeugd aanwezig zijn als Pupil van de Week.

Lees meer...

FIQAS E3 kampioen

E3 kampioen kleinVorige week werd duidelijk dat het verschil tussen Volendam en de E3 van FIQAS Aalsmeer nog maar 1 doelpunt was. De laatste speelronde zou de beslissing moeten brengen. De spelers hadden er zin in. De ouders hadden er nog meer zin in. De tegenstander blijkbaar niet, want er was niemand om tegen te spelen op zaterdagochtend. Het onderaan geplaatste VOS kwam niet opdagen.

Lees meer...

Dik verdiende overwinning!

Buitenhandbal in een lekker ochtendzonnetje is zeker niet verkeerd. De ouders hadden hun stoel langs de zijlijn en de spelers van de E3 van FIQAS Aalsmeer hadden er zin in. Met Max en Mick als invallers voor Florian en Tim speelden we vier tegen vier op een volledig veld, omdat de tegenstanders een speler minder hadden. Nog meer ruimte dus om lekker aan te vallen. Dat lukte prima.

Lees meer...

Van vier punten achter naar zes voor!

Na een lange onderbreking van het veldseizoen mochten de mannen van de E3 van FIQAS Aalsmeer zaterdag 21 mei eindelijk weer een wedstrijd spelen. Koen deed mee in plaats van Florian. Aalsmeer begon zoals gebruikelijk met een man-to-man verdediging vanaf de middellijn, maar dat ging tegen WeHaVe niet helemaal lekker.

Lees meer...