greenpark600LS

eye of the tiger S

Veel vaart in het spel

Laura van Luipen van de D3 schreef een verslag over de wedstrijd zaterdag 4 februari. “Om 12:55 uur begon het allemaal: we speelde thuis tegen de Legmeervogels. Er zat veel vaart in het spel. En Laura heeft zelfs een break gelopen. Helaas was het mis. De eerste drie doelpunten gingen er in, Marijne scoorde het vierde en Laura het vijfde. In de pauze was het 7-4.

Lees meer...

D3 nog niet goed op schot

In het laatste weekend van de kerstvakantie begon voor de D3 de competitie weer. Gezien de gladheid buiten, was het fijn dat we niet al te vroeg en lekker dichtbij moesten spelen, namelijk bij en tegen KDO in De Kwakel. Het hele team was compleet, met als nieuwe speler Leonoor en nog één keer met Koen, die vanaf nu met de D2 mee gaat spelen, maar die dit weekend nog vrij waren.

Lees meer...

Positieve punten bij D3!

20161217 D3 7We hadden bijna een touringcar kunnen regelen, want zowel voor als na de wedstrijd van de D3 speelden er nog 2 Aalsmeerse teams in Lelystad (de E3 en de D2), dus het was een gezellig boel in de grijze polder. De D3 was compleet en moest gelijk hard aan het werk tegen het team uit Lelystad, de nummer 1 van de poule.

Lees meer...

Tegenstander D3 letterlijk een maatje te groot

20161211 D3 4Op zondag 11 december speelden veel jeugdteams van FIQAS Aalsmeer een thuiswedstrijd in De Bloemhof, zo ook de D3. De tegenstander was de D1 van Zeeburg, met een aantal grote meiden, die zich bij aanvang van de wedstrijd afvroegen of wij wel de juiste tegenstander waren. Of dat ze niet tegen de D1 moesten, die ook al aanwezig waren in de hal. Maar nee, ze waren toch echt bij de D3 in de poule ingedeeld.

Lees meer...