greenpark600LS

eye of the tiger S

Kleedkamer brengt geluk

20180107 JB2 kleinHet afgelopen weekend speelden de jongens B2 van FIQAS Aalsmeer thuis tegen Nieuwegein. Voor de gelegenheid mochten ze in de Bloemhof gebruik maken van de fraaie kleedkamer van heren 1. En of het daaraan lag zullen we nooit weten, maar… de B2 was wel degelijk geïnspireerd en wist met 33-25 te winnen!

Geweldige inzet B2 boys

Zondag 10 januari vertrok het jongens B2-team al om 7.45 uur richting Panningen (Noord-Limburg) om aan te treden tegen het sterke B1 team van Bevo. Na een eerder gelijkspel en verlies - in deze competitie spelen de teams vier keer tegen elkaar - dus weer een mogelijkheid om een keer te winnen. Dat het lastig zou worden was wel duidelijk, want de B1 van FIQAS moest vrijwel gelijktijdig spelen in de Bloemhof. Dat betekende dat Joris en Patrick met B1 meededen en dat Joost (uit de C-jeugd) toegevoegd werd aan de B2. In afwezigheid van coach Rob was Wai naar Panningen afgereisd om de coaching op zich te nemen.

Lees meer...

B2 gegroeid in eerste seizoenshelft

Op zondag 13 december troffen de jongens B2 van FIQAS Aalsmeer een geduchte tegenstander: Olympia uit Oss. In de uitwedstrijd bleek dit een fysieke, soms wat onhandige tegenstander die makkelijk scoorde en stevig verdedigde. Dit bleek ook deze zondag wederom het geval, maar door de goed leidende scheidsrechter werd er nu normaler gehandbald. Met de komst van Glenn werd er meer dreiging vanaf de linker opbouw in het team gebracht en dit kwam ook ten goede van de andere spelersposities.

Lees meer...

Te groot verschil

Met een incompleet team (Poncke geblesseerd, Joris met de B1 mee) reisden de jongens B2 van FIQAS Aalsmeer naar Waalwijk om tegen de B1 van Tachos aan te treden. Grote, sterke jongens met twee uitstekende keepers, zo zou blijken. Na een korte warming-up werd er door twee jonge scheidsrechters aangefloten voor het begin van de wedstrijd. Binnen 5 minuten stond FIQAS Aalsmeer achter met 5-1, mede door drie missers. Gelukkig scoorde Sam mooi uit de linkerhoek en maakte Niko de 6-3.

Lees meer...