eye-of-the-tiger

Aalsmeer HB wordt knap 2e op NK zaalhandbal (2)

OP zaterdag 21 april 2018 was het eindelijk zover, het Nederlands Kampioenschap zaalhandbal voor de B-jongens in Sporthallen Zuid. In de poule moest worden gestreden tegen Bevo, Snelwiek en Volendam, waarbij de eerste twee onbekende tegenstanders waren. IMG 20180421 WA0025145103Gespannen ving de eerste wedstrijd aan tegen BEVO: een aantal fysiek sterke spelers, technisch en tactisch aardig op orde en dat betekende een ruststand van 7-7 mede doordat er 13 keer werd gemist in de eerste 15 minuten. De tweede helft was net even beter dan de eerste, echter dat gold ook voor BEVO. Na twee keer een drie punten voorsprong te hebben gehad wist Bevo tot op één punt te naderen. Hierdoor werd de eindstand 18-17 in het voordeel van Aalsmeer en startte het NK dus met winst!

Lees meer...

Met ruime cijfers gewonnen

20180107 JB1 1 kleinDe jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zondag 7 januari de eerste wedstrijd van dit jaar gespeeld en met ruime cijfers gewonnen van AHV Achilles/Olympia. De heren zijn op tijd vertrokken vanuit de Bloemhof om hun tegenstanders in Apeldoorn ontmoeten. De ruststand was 14-18 in het voordeel van FIQAS Aalsmeer. In de tweede helft hebben de mannen er nog een schepje bovenop gedaan.

Lees meer...

Hellastoernooi goede leerschool

logo HellasOp uitnodiging van Hellas speelde een mix van jongens A- en B-jeugd spelers een drietal wedstrijden op donderdag 4 januari in Den Haag. Zij speelden tegen Tongeren, Hellas en Belgie U18, welke op trainingsstage was in Nederland. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Tongeren. Het bleek een minder sterke tegenstander dan verwacht, want hier kenden de Aalsmeerders geen enkel probleem mee.

Lees meer...

Revanche op Volendam

Nadat de uitwedstrijd destijds wat gemakkelijk werd weggegeven door de jongens B1 van FIQAS Aalsmeer, was het op zondag 17 december tijd om dat te herstellen. Met een compleet team startte coach Mark v.d. Ban de wedstrijd om 11.15 uur. De eerste kans werd helaas gemist waarna Volendam kon scoren en de enige voorsprong 20 seconden mocht koesteren. Jeromy was op dreef en scoorde snel twee keer achter elkaar, gevolgd door Stan en Lars (uit de break).

Lees meer...