greenpark600LS

eye of the tiger S

Aan elkaar gewaagd...

Op zondag 25 oktober speelde het tweede damesteam van FIQAS Aalsmeer thuis tegen Leidsche Rijn. Een verslag: “We zijn vandaag vrij snel scherp en op schot. Na 5 min staan we 3-1 voor na o.a. een penalty in 1e minuut. Maar Leidsche Rijn komt terug en zo staat het 3-2 na 6 minuten. De hele wedstrijd zal het zo gaan, de teams zijn aan elkaar gewaagd.

Lees meer...

Prima start dames 2!

20151011 DS2 3 kleinNadat dames 2 van FIQAS Aalsmeer vorige week niet goed kon beginnen aan de competitie was dit voor deze week tegen VZV goed op de rit dankzij de hulp van teamleden van dames 4. Coach Gaby had een mooi gevulde bank en kon met een team aan de slag dat er echt zin in had! Natuurlijk niet geheel op elkaar ingespeeld, maar wel met voldoende ervaring om er met elkaar lekker tegen aan te gaan. Dat ze nog niet zo op elkaar waren ingespeeld werd wel wat zichtbaar, maar dat trokken ze snel recht. 

Lees meer...

Punten voor strijdend dames 2!

20150328 DS2 kleinZaterdagavond 28 maart traden de dames van FIQAS Aalsmeer 2 aan tegen HV Heerle in Wouw, in het meest westelijke deel van Brabant op 1,5 uur rijden van Aalsmeer. Met een klein team (twee wissels) startte Aalsmeer wat onwennig, wat resulteerde in een kleine achterstand in de eerste 10 minuten.

Lees meer...

Gewonnen op snelheid!

In de wedstrijd van dames 2 tegen Leidsche Rijn gaat coach Gaby met een volle bank  aan de slag vandaag. De tegenstander staat een aantal plaatsen hoger op de ranglijst en neemt een voorsprong: 3-5. Ze zijn wat scherper in de afronding. Toch blijven de Aalsmeerse dames wel werken en gebruik maken van hun snelheid.

Lees meer...