Vier bekers mee naar Aalsmeer

Vijf teams van FIQAS Aalsmeer speelden zaterdag 11 juni op het jeugdtoernooi van Westsite in Amsterdam. Drie daarvan waren E-jeugd-teams. Niet helemaal compleet, maar door onderling invallen kon iedereen drie veldwedstrijden en een beachwedstrijd spelen. Gelukkig stopte de lichte regen aan het einde van de ochtend en kon er 's middags lekker worden gehandbald. De organisatie had bedacht dat het thema ‘Jungle’ zou zijn.

Team E2 had zich hier op aangepast door speciale witte Tijger T-shirts te dragen. De coaches van team E1 droegen speciale anti-muggen/bijen Jungle-hoeden. Handballend deden we het prima. Team E1 won alle wedstrijden en eindigde zo op een eerste plaats. Team E2 speelde een keer gelijk, verloor er twee en eindigde zo op een derde plaats. Team E3, met de hulp van diverse spelers van E1 en E2 die graag een extra wedstrijd wilden spelen, maakte het drie keer spannend: 2-2, 3-4 en 3-2. Dat leverde een tweede plaats op. Dus konden er drie bekers mee naar Aalsmeer, waar nog een vierde bij kwam omdat team E2 de thema-beker won voor hun leuke shirts. Een mooi resultaat aan het einde van het seizoen. Na de zomervakantie stromen diverse spelers door naar de D-jeugd en gaan we met aanvulling vanuit de F-jeugd met vier vernieuwde E-teams aan de competitie beginnen. Maar eerst… een fijne vakantie allemaal!

Uitnodiging ALV