eye-of-the-tiger

Leuke wedstrijd E1 en E2

Het is toch een beetje raar. Als je met twee teams – de FIQAS E1 en E2 - in dezelfde poule zit en dus een onderlinge wedstrijd moet spelen. De spelers trainen meermalen per week met elkaar en weten precies hoe de verhoudingen liggen. Gelukkig was het lekker weer, hadden de spelers er zin in en was het voor de coaches een rustige wedstrijd. In de eerste helft zagen we een uitstekende Gianni in het doel bij team E2, die het ene na het andere schot wist te keren. Pas toen het tempo omhoog ging van verdediging naar aanval, liep de stand op.

Aan de andere kant stond Joy in het doel. Zij wist de hele eerste helft de score op 0 te houden. In de rust vooral tijd voor drinken. Zo midden op de dag was het toch wel warm. Door de afwezigheid van Sam had team E1 geen wissels. Coach Jacco besloot in eerste instantie om met een man minder te gaan verdedigen, maar nadat de spelers aangaven wat langer rust te willen hebben, werd het een wedstrijd van vier tegen vijf. Het gaf team E2 de nodige kansen en doelpunten. Bij E1 bleef het tempo goed, werden er nog wat leuke combinaties rond de cirkel gespeeld en werd uiteindelijk nog het 30e doelpunt gemaakt. De eindstand was 30-5. De shoot-outs werden vervangen door een ijsje. Complimenten aan beide teams dat ze tot het einde zijn blijven spelen ondanks de warmte. Maandag weer gewoon samen trainen. Volgende week even niet en daarna wederom een thuiswedstrijd. Team E2 speelt om 10:00 tegen VOS, team E1 speelt om 11:00 tegen KDO.