E1 pakt beslissende punten!!

Met alle spelers terug van wintersport en ziekte, en met Romana als supporter op de bank, begon team E1 de wedstrijd tegen VOC voortvarend. foto 2Er werd gecombineerd naar de zijkanten en naar de cirkel, er werd gescoord met sprongschoten door het midden, er werden een aantal prima breaks gelopen. Het viel de ouders op dat de spelers al direct het geleerde van de eerste D-trainingen probeerden toe te passen. Bij de rust was het gat al geslagen en de wedstrijd feitelijk al gespeeld: 11-2. De tweede helft was, misschien wel daarom, een stuk minder goed. Het spel werd slordiger. Het leek wel of iedereen wilde scoren als cirkelspeler. foto 1Er werd nog wel gescoord uit onderscheppingen, maar pas in de laatste vijf minuten kwamen de combinaties weer terug. Iets van een "Aalsmeers kwartiertje"? De wedstrijd werd gewonnen met 18-3 volgens de supporters, 17-4 volgens het scorebord, 18-4 volgens de scheidsrechters of 16-4 volgens de app. In ieder geval twee punten erbij, waardoor team E1 niet meer te achterhalen is en bovenaan zal eindigen in deze zaalcompetitie.

Volgende week de laatste uitwedstrijd bij KDO en de week daarna de laatste thuiswedstrijd tegen DSOV. Beide wedstrijden zijn om 12:15.