Green Park Aalsmeer DC2-Legmeervogels DC1

27-10-2018

Na de succesvolle buitencompetitie nu de eerste wedstrijd van het binnenseizoen.
Thuis in De Bloemhof wacht ons streekgenoot Legmeervogels Uithoorn.
Zowel Fleur als Esmee na een aantal weken blessureleed weer van de partij, Carlijn en Lavanya maken het team compleet.

Mentale ondersteuning gegeven door de DC1 en een aantal DB1, en ouders natuurlijk!
In het buitenseizoen werd er met ruime cijfers gewonnen, voor vandaag nog even afwachten.
Dat duurt echter niet heel lang, Green Park Aalsmeer domineert en doelpunten van Amber, Carlijn en Esmee zetten de stand op 3-0
Legmeervogels profiteert van slordigheden in de Greenpark defensie, scoort er 2 maar duidelijk is dat het niet heel spannend gaat worden vandaag.

Green Park Aalsmeer, duidelijk de betere vandaag blijft de aanval zoeken en langzaam wordt er uitgelopen naar een comfortabele voorsprong.
De weinige kansen die Legmeervogels krijgt, met de nadruk op! worden of gestopt door Rachelle of de verdediging.
De trainingsintensiteit lijkt zijn vruchten af te werpen, waar de tegenstander moe lijkt te worden schakelt Green Park op en begint de voorsprong uit te breiden.

Ruststand, mede bereikt door doelpunten van Esmee, Romy, Joyce, Amber  en Robin.
Waar nodig was daar Rachelle, hinderlijk voor de uithoornse aanval. Inmiddels is de stand 18-3.

De tweede helft, alweer voor Green Park Aalsmeer en Lavanya scoort zoals voetballers zouden zeggen een loepzuivere hattrick.
Green Park Aalsmeer speelt intussen met 6 spelers, enigszins om de spelers te dwingen tot creatief denken en om de tegenstander ook te laten handballen.

In het begin is er wel enige paniek. Glenn!!!!!! Dit blijkt zichzelf op te lossen en langzaam wordt er doorgepakt.
Conditioneel blijkt er toch een behoorlijke kloof tussen beide verenigingen te zitten, zelfs groter als de metrische afstand en de
voorsprong blijft uitlopen in het voordeel van de Green Park Tigers.

Joyce, Amber, Robin, Amber, Lavanya en Esmee zetten de eindstand op 37-8
De verdediging met vijf heeft laten zien dat zij hun mannetje staan, wellicht ongelukkig geformuleerd voor een meidenteam maar ach…
Op de achterlijn staat altijd nog de keeper, ieder heeft zijn taak/opdracht.

Volgende wedstrijd wacht DSOV uit vijfhuizen.
Na afloop de DC1 zien winnen van Quintus, duidelijk een succesvol weekend voor de C-dames van Green Park Aalsmeer.

In afwachting van……..