DC 2 Winnen met ruime cijfers van KDO DC1

KDO DC1-Greenpark Aalsmeer DC2

De tegenstander van vandaag 07-10-2018 is streekgenoot KDO.
Fleur en Esmee, beiden nog steeds geblesseerd worden vervangen door Lavagna, Carlijn en Nina. Na de diverse plichtplegingen richting publiek en elkaar kan er begonnen worden. Green Park Aalsmeer met de beginworp start voorzichtig en onnodig balverlies zorgt ervoor dat KDO de 1-0  op het scorebord zet. Green Park Aalsmeer, enigszins geschrokken zal orde op zaken moeten stellen. Al snel wordt duidelijk dat Green Park Aalsmeer dat idd gaat doen en loopt al snel uit. Amber zet de score weer gelijk en Romy zet de stand in Aalsmeers voordeel op een 1-2. Green Park, duidelijk de betere blijft aanvallen en scoren en al gauw is er een flinke voorsprong. Spannend gaat het in ieder geval niet meer worden en waar KDO gevaarlijk dreigt te worden is daar de Greenpark defensie ondersteund door Rachelle. De schuldigen zijn Amber, Romy, Robin, Lisa, Nina en Joyce, niet per definitie in deze volgorde maar er gaat gerust worden met 4-16. De beginworp in de tweede helft is voor KDO, echter zonder bal. Misschien om de score te beperken? Misverstand is echter gauw opgemerkt. Met bal is het ook makkelijker scoren en zeker in de eerste 10 minuten loopt Green Park Aalsmeer uit. Met een in deze fase een uitstekende verdediging, af en toe geholpen door Rachelle. Green Park lijkt een beetje te verslappen, blijft echter wel scoren en de 30ste lijkt in zicht te komen. Door doelpunten van Robin, Romy, Amber, Nina en Lisa wordt de stand al gauw op 7-29 gezet. Green Park blijft de aanval zoeken en Carlijn laat de dertigste aantekenen en natuurlijk de daarbijbehorende traktatie. De tweede helft is nog niet helemaal gespeeld en er lijkt nog meer in te zitten. Green Park, de mouwen nogmaals opstropen en op zoek naar de 40ste blijft de kansen benutten en langzaam maar zeker gaan we richting de 40. Waar Romy, Amber, Robin en Joyce scoren en de stand langzaam oploopt blijkt Lisa toch de allerbelangrijkste te scoren en zet de stand in de allerlaatste seconden  op 11-40 Uiteraard vervalt de traktatie van Carlijn en de beurt is nu aan Lisa. Na Romy natuurlijk, dat dan weer wel...

Al met al een leuke sportieve wedstrijd, complimenten voor de scheidsrechter!Fluitje
In het kader van de week van de scheidsrechter een dikke pluim.
Dit geldt uiteraard voor alle scheidsrechters, zonder hun geen wedstrijd!

Volgende week Westsite Amsterdam!!