Greenpark Aalsmeer DC2-Lelystad DC1 15-09-2018

Na twee afgelaste wedstrijden staat er voor vandaag de eerste competitiewedstrijd gepland.
Nieuw in het team tov vorig seizoen zijn Lisa, Esmee en Amber
Samen met Romy, Fleur, Joyce, Robin en Rachelle zijn ze er klaar voor om er een leuk en sportief seizoen van te maken.
Lavanya als invaller maakt het team compleet.

Voor de nieuwe coach Glenn de eerste mogelijkheid om zijn team in actie te zien.
Aangetreden in de nieuwe tenues wordt het publiek begroet en kan er begonnen worden.
Greenpark begint maar duidelijk zoekende kan er niet voorkomen dat Lelystad de aanval onderschept en de score opent.
Greenpark, nog niet uitgezocht vindt echter wel het net aan de overkant en Fleur maakt de gelijkmaker.
De wedstrijd gaat redelijk op maar Greenpark heeft het betere van het spel en Esmee maakt de 2-1
Lelystad zoekt en vindt een gaatje en scoort de 2-2.
Langzaam in het ritme komend blijft Greenpark de aanval zoeken en met doelpunten van Lisa, Robin en Romy is de stand 5-2
Lisa vervolgens verzorgt haar eigen break door de bal te onderscheppen en de 6-2
binnen te gooien.
Lelystad wordt in de aanval gestopt door de Greenpark verdediging, Romy profiteert en scoort de 7-2 vanaf de hoek.
Lelystad blijft de aanval zoeken maar vindt vervolgens de lat, dan staat Rachelle in de weg maar de rebound wordt wel benut.7-3
Lelystad blijft de aanval zoeken, niet van plan met lege huiswaarts te keren en wordt onreglementair afgestopt en krijgt een strafworp.
Deze wordt gemist, maar in de volgende aanval is Lelystad wel trefzeker 7-4.
Greenpark blijft de aanval zoeken en Fleur laat de keeper kansloos. 8-4
In deze fase van de wedstrijd overrompelt Greenpark de tegenstander en loopt door doelpunten van Lisa, Amber, Romy en Esmee uit naar een ruststand van 18-8
De tweede helft toont een ander Greenpark dan in de eerste helft, in de defensie en de aanval scherper wat gelijk resulteert in doelpunten van Amber en Lisa.20-8
Greenpark gaat in deze fase verslappen en is minder trefzeker in de aanval.
Lelystad is ook mede door uitstekend keeperswerk van Rachelle niet trefzeker en Greenpark blijft langzaam uitlopen door doelpunten van Lisa, Romy, Robin en Amber naar een comfortabele voorsprong van de 29-15.
Volgende week een uitwedstrijd tegen de Legmeervogels, het oude team van Robin.
Maakt het wel weer een bijzondere wedstrijd.