Green Park Aalsmeer DC1-Westside DC1

Voor vandaag (13-10-2018) de wedstrijd tegen Westsite op het programma.
De statistieken laten zien dat er wederom weinig tegenstand te verwachten valt.
Lavanya, Carlijn en Nina maken het team weer compleet vandaag.
Green Park pakt de voorsprong maar kan in de dekking niet overtuigen en laat Westsite langszij komen. 1-1

Green Park heeft in de beginfase de nodige moeite met Westsite en vanaf de 3-3 lijkt het iets beter te gaan.
Zowel in verdediging als in de aanval wordt er nu meer samengewerkt en Westsite heeft de nodige moeite om Green Park te stoppen.

Door doelpunten van Amber, Lisa (strafworp) en Nina wordt er uitgelopen naar 7-5.
Green Park blijft de aanval zoeken, en redelijk succesvol maar duidelijk is wel dat Green Park
zich een beetje laat leiden door de tegenstander.

Het tempo is er in deze fase overduidelijk uit, echter Green Park is de betere ploeg.
Doelpunten van Romy, Robin, Nina, Lisa en Joyce zetten de ruststand op 17-8
Na de rust een ander Green Park op het veld.

De meiden proberen hun eigen spel te spelen en ondanks het fysieke spel van de tegenstander zijn ze wel succesvoller in de afwerking.
Green Park loopt vrij snel uit, aanvallen van de tegenstander lopen stuk op de Green Park verdediging onder aanvoering van Rachelle.
Iets met herfstblaadjes zorgen ervoor dat Rachelle richting asfalt gaat, 2 duimen omhoog richting de kant stelt een ieder weer gerust.

Zou de 30ste er nog in zitten vandaag?

Doelpunten van Amber, Lisa, Romy en Nina zetten de stand op 26-11.
Waar Carlijn vorige week nog de 30ste liet aantekenen is zij nu verantwoordelijk voor de 27-11.DC1 2018 2019

Geen traktatie. mag uiteraard wel.

De 30ste is uiteindelijk voor Romy(alweer!!) die vandaag haar eerdere successen moet aflossen.
De tegenstander laat het ook een beetje lopen inmiddels en Green Park
blijft wel het net vinden en bij een stand  van 38-15 wordt er afgefloten.

Verantwoordelijk voor de wedstrijdstatistieken, scoreverloop e.d. is Roos.

Volgende week de laatste wedstrijd in het buitenseizoen, dan weer de focus naar het zaalseizoen.