greenpark600LS

eye of the tiger S

D2 uit het bekertoernooi

20170517 D2 bekerWoensdagavond 17 mei op een zomers warme avond mocht de D2 van FIQAS Aalsmeer de kwartfinale spelen om de beker. Gelukkig deze keer thuis, voor de tegenstander was het goed plannen om op tijd in Aalsmeer te zijn, maar dat was keurig gelukt. Deze tegenstander had in de zaalcompetitie tegen onze D1 gespeeld, dus we hadden al enige voorkennis en wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden.

Lees meer...

Weer een ronde verder in het bekertoernooi!

D2 beker 1Op woensdagavond 10 mei stond er voor de D2 van FIQAS Aalsmeer een bekerwedstrijd op het programma tegen een onbekende tegenstander: Tornado uit Heerhugowaard, een dispensatieteam, dus de verwachting was dat het wel eens lastig kon worden. Gelukkig was het prachtig weer, was iedereen goed op tijd vertrokken en vielen de files mee, dus was er alle tijd om warm te lopen en in te gooien.

Lees meer...

D2 houdt t spannend...

20170506 D2Voor sommige kinderen was het nog meivakantie, vandaar dat de D2 het op deze zonnige zaterdag zonder Jochem moest doen. Verder ontbrak Quinty omdat zij met de D1 mee speelde. Gelukkig heeft de D2 dan nog altijd 9 spelers over, dus dat leverde geen problemen op voor het inval-coach-en begeleidingsteam van Pieter en Lena. (Erik moest werken en Monique had lekker vakantie).

Lees meer...

Door in bekertoernooi!

De D2 van FIQAS Aalsmeer speelde afgelopen woensdag een bekerwedstrijd tegen Lotus. Het was een zeer spannende strijd, er stond een koud windje, maar daar trokken de kanjers van de D2 zich niets van aan en wonnen met 11-10. Ze spelen nu in de volgende ronde, op 10 mei, uit bij Tornado.