eye-of-the-tiger

Mooie derde plaats voor FIQAS beachteam

20180511 beach 1Met een spoedcursus beachhandbal van Heino, Rob en Dennis op zak, gingen negen D jongens (Sven, Max, Koen, Sjors, Lars, Charlie, Sten, Steef en Mads) op vrijdag 11 mei met Miranda en Lena en een paar ouders voor de ondersteunende taken op naar Apeldoorn voor hun eerste toernooi. De eerste wedstrijd tegen Leidsche Rijn werd overtuigend met 2-0 gewonnen. Een goed begin van de dag!

Lees meer...

D1 veel sterker...

Het zit ons tot nu toe mee met het weer tijdens de veldcompetitie: opnieuw een zonnetje.De D1 van FIQAS Aalsmeer speelt thuis, na de D2, waarvan Charlie en Lars nog een extra potje meespelen, omdat Lisa en Koen door blessures niet maximaal inzetbaar zijn. Uiteindelijk bleken beiden overigens in de loop van de wedstrijd toch nog behoorlijk wat speelminuten te kunnen maken zonder last te krijgen.

Lees meer...

S.V. Zeeburg D1 – FIQAS/Aalsmeer D1

Wat treffen we het met het weer, deze eerste wedstrijden van het veldseizoen: opnieuw een stralend zonnetje. De tegenstander vandaag is Zeeburg. We troffen elkaar al eerder in de zaal, beide keren werd door Aalsmeer gewonnen, hoewel de laatste keer maar met 2 doelpunten verschil. Helaas heeft Lisa afgelopen week tijdens de training haar pols gebroken, dus voorlopig zit spelen voor haar er niet in, maar ze was wel mee als supporter. Gelukkig wilden Carlijn en Jens uit de D2 mee naar Diemen, zodat we twee wissels hadden.

Lees meer...

KDO D1- FIQAS/Aalsmeer D1

De laatste wedstrijd van de D1 was een uitwedstrijd op zaterdag 24 maart, maar voelde bijna als een thuiswedstrijd, want de wedstrijd was bij KDO in de Kwakel, dus dichtbij, en omdat na de D1 ook de D2 van Aalsmeer hierimage2 moest spelen, was er veel Aalsmeers publiek. De D1 werd aangevuld met Steef, Lars en Charlie, die ook volgende week mee gaan doen bij het Jac Stammes toernooi. Deze wedstrijd kon zo mooi gebruikt worden om op elkaar in gespeeld te raken.image1

Lees meer...