eye-of-the-tiger

Gewoon een heerlijke wedstrijd

Zondagmiddag 29 oktober om 12.15 uur vertrokken de meiden B1 van FIQAS Aalsmeer naar Leusden. Een leuk uitje voor de zondagmiddag, gelukkig hadden wij een uurtje langer deze ochtend! Helaas begonnen wij de wedstrijd zonder coach Henk maar invallers Arjo en Natasja nemen het waar voor de tijd dat Henk even afwezig is. Met nog een blessure is helaas Esmee nog niet hersteld maar wel een goede hulpcoach! Lisa op vakantie en invaller Danila wilde graag met ons meedoen. Jodi is nog herstellende van een enkelblessure maar dat ging super goed. Dus…  met 2,5 wissel kon de wedstrijd beginnen. De meiden weten zelf erg goed hoe er gespeeld moet worden, maar met wat peptalk door de coaches ging het dan echt beginnen.

Lees meer...

Meiden B in het nieuw!

20150927 MB nieuw jasje kleinDe meiden B van FIQAS Aalsmeer zijn al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hoe kan het ook anders, want ze zijn prachtig in het nieuw gestoken. Dankzij hun sponsors Hilverda de Boer en Athlon hebben ze een compleet nieuwe wedstrijd outfit. Als dat geen voorbode is voor succes… Met dank aan de sponsors, uiteraard!!

Nieuwe tassen!

MB1 nieuwe tassen kleinDe meiden B1 van FIQAS Aalsmeer hebben voor het nieuwe seizoen vast mooie tassen gekregen. Dit mede dankzij sponsor MTP Supplies, die hieraan een stevige bijdrage heeft geleverd. Het team wil MTP Supplies dan ook hartelijk danken voor hun prachtige nieuwe tassen!

Lees meer...

B1 mist te veel kansen

Op zaterdagavond 14 maart traden de meiden B1 van FIQAS Aalsmeer aan tegen VELO in Wateringen. VELO blijkt de laatste jaren een lastige tegenstander te zijn en ook deze avond kregen de meiden uit Aalsmeer geen grip op de watervlugge tegenstanders. Na 9 minuten spelen stond het 3-0 voor VELO, mede door missers van Aalsmeer.

Lees meer...