greenpark600LS

eye of the tiger S

A1 wint overtuigend van Geel/Zwart

20171112 MABuiten klinken de hagelstenen op het dak van de Bloemhof. Binnen stonden de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer tegenover Geel/Zwart. De wedstrijd begon met een mooi openingsschot van Sanne, een laag stuitje: 1-0. Geel/Zwart kreeg door cirkel-verdedigen een penalty mee: 1-1. En het is maar goed dat de T-shirts stevig van stof zijn: wat een getrek aan elkaar. Door goed met elkaar de wissels in te zetten wist Rochelle 2-1 te maken.

Lees meer...

Spannende eerste helft

20171105 MA1Na een vrij weekend hadden de A meiden van FIQAS Aalsmeer weer veel zin in een potje handbal. De wedstrijd stond tegen de nummer 2 van de competitie gepland: D.S.O. Dus de reis ging richting Den Helder. D.S.O. begint de aanval, deze werd meteen door Feline gestopt. Over en weer zijn er snelle aanvallen wat echter niet in een doelpunt resulteert. Meteen worden er aan beide kanten overtredingen gemaakt. Bij D.S.O. wordt er een speelster 2 minuten uitgestuurd, maar toch weten ze wel 1-0 te maken. De eerste gele kaart is voor FIQAS. Kaylee beweegt goed op de cirkel en maakt het eerste doelpunt voor FIQAS.

Lees meer...

Meiden A1 op stap met veel supporters

20171022 MA1Zondagochtend vertrokken de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer met een groot aantal spelers en supporters richting Wervershoof om tegen VVW te spelen. Tijdens de warming up zagen ze al dat het moeilijk zou worden, want de tegenstanders waren allemaal minstens een kop groter! De wedstijd begon vol goede moed: Rochelle opende met een mooi schot dat meteen 0-1 voor FIQAS was. Meteen kwam er een tegendoelpunt van VVW: 1-1.

Lees meer...

Team A1 net te klein

20171015 MA1Met de mist nog boven de grond, vertrokken de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer in alle vroegte op zondagochtend om 8.15 uur richting Kwintsheul om te spelen tegen Quintus. De wedstrijd begon met een onderschepping van Beau waardoor de keeper van Quintus meteen op scherp werd gezet.

Lees meer...

Uitnodiging ALV