greenpark600LS

eye of the tiger S

  • Supercup201990070new
  • AalsmeerVolendam10027new
  • AalsmeerVolendam10014new

Deelnemers eerste Guus Hölscher Award naar Denemarken.

Deelnemers eerste Guus Hölscher Award naar Denemarken.De Guus Hölscher Topsport Award is in het leven geroepen door het TopsportPlatform, waarin alle dames- en heren eredivisie- en BENE-League clubs verenigd zijn, en is vernoemd naar de initiatiefnemer en oprichter van het toenmalige Eredivisie Platform.

PHOTO 2019 10 23 23 16 23

Een award die we jaarlijks aan een persoon, speler, trainer, vrijwilliger, bestuurder of instantie, die zich in het voorafgaande seizoen verdienstelijk heeft gemaakt voor Topsport binnen handballend Nederland en dit heeft gedaan op een manier zoals Guus dat ook heeft gedaan: onbaatzuchtig, positief en gericht op de samenwerking. Met deze award willen de clubs het gedachtegoed van Guus Hölscher om het topsportkarakter van handbal in Nederland te verstevigen, kracht bij blijven zetten.

Monique Swartjes is de eerste in de geschiedenis die de Guus Hölscher Award in ontvangst mag nemen. Tijdens de Handbal SuperCup 2018 in Houten werd deze Award voor de eerste keer uitgereikt. Met deze Award is een geldbedrag van € 2.500,- gemoeid. Monique heeft zelf bepaald waaraan zij dat bedrag wil besteden. Zij heeft bedacht om dit geld te besteden aan een stage naar Denemarken voor een aantal spelers/speelsters en trainers

De door Monique uitgenodigde groep talentvolle spelers/speelsters leeftijd 16-20 jaar) en trainers zijn afgelopen zondag 20 oktober gearriveerd in Skive (Denemarken) waar zij een week lang een intensief programma volgen. Dit programma bestaat uit kennismaking met Deense leeftijdsgenoten, volgen van trainingen bij topsportverenigingen en handbalscholen, opdoen van kennis van Deense trainers en talentontwikkeling en vrijwel iedere avond een wedstrijd in de Deense Dames eredivisie kijken.

Green Park Aalsmeer is goed vertegenwoordigd in deze groep, want Wai Wong (trainer), Jesse van der Linden, Niko Blaauw en Cody van As zijn gevraagd om deel te nemen. 

Meer informatie? https://www.guusholschertopsportaward.nl/

PHOTO 2019 10 23 23 16 23 2

Recent

Green Park Handbal Aalsmeer Logo transparant

a.Beeldscherm Green Park TV

9 nov. 2019 Heren 1 vs Hurry Up


Lees ook....

13.nov Heren A1 bekeren verder...Lees meer


11.nov Heren A1 winnen Topper...Lees meer


11.nov Dames B1 een Off Day...Lees meer


3.nov Dames B2 winnen...Lees meer


27.Okt Dames B1 komen terkort...Lees meer


27.Okt Dames B2 ...Lees meer


Heren A winnen in Emmen...Lees meer


Heren A bekeren verder...Lees meer


DB1 langs Internos...Lees meer


Heren A winnen van Tachos...Lees meer


Heren 2 wint van Lions2...Lees meer


 

  

Zoeken

 facebooktwitterif Instagram 1298747a

Aankondiging (3)

GREEN PARK TV

Videoverslag Peter

handbal 2017 selection mike multi karssing