greenpark600LS

eye of the tiger S

  • Volendam-GP Aalsmeer Landskampioen 42
  • AA8I4040new
  • AA8I3992
  • AA8I3943
  • 4B0A1027
  • newKAMPIOEN2019
  • Volendam-GP Aalsmeer Landskampioen 20
  • Volendam-GP Aalsmeer Landskampioen 12
  • ESIZEVolendam-GP Aalsmeer Landskampioen 11
  • SIZE Volendam-GP Aalsmeer Landskampioen 08

Als je de lijstjes ziet denk je: had dat niet eerder gekund? Zijn maar lijstjes. Maar wat een werk gaat daarachter schuil. Vele uren. Tevens treffen jullie het trainingsschema aan. Onder voorbehoud want daar kunnen we mogelijk nog wijzigen. Maar het geeft al een goede indruk.  Zaal capaciteit is onze grootste zorg. Daarom nu al 1 training buiten de deur maar ik ben bang dat deze trend zich voortzet. In het schema komt ook regelmatig trapsgewijs trainen voor. D.w.z. dat je een training combineert met een lager en op een ander moment ook met een hoger team. Dat is cruciaal voor het lange termijn succes van onze teams. Omarm dat dus want je leert van trainen met betere spelers maar leert zelf ook door kennis en vaardigheden over te dragen aan degene na jou.

De team indeling is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kondig ik hierbij aan dat bij aanvang zaal, rond 1 oktober, de kerstperiode en overgang naar veld er ongetwijfeld weer gewijzigd zal worden. Want ieder jeugdlid is uniek. Ook in haar of zijn ontwikkelingen. Daarnaast speelt ook teambelang een rol. Veel spelers zullen invallen bij andere teams waar nodig.

Bij de D jeugd beginnen we bijvoorbeeld met 5 veld op het veld. Mocht dat te krap zijn gaan we in de zaal terug naar 4. Wijzigingen gedurende het seizoen, dat kan naar een hoger of lager team zijn, worden altijd aangekondigd en uitgelegd. Bij de D jeugd staan meer dan drie trainingen in het schema. Dat heeft te maken met het geweldige aantal D kinderen volgend jaar.  De D coördinator zal zo snel mogelijk laten weten wie op welke dag traint bij de D.

Tevens een afspraak voor volgend jaar. Vanaf de D jeugd dient iedere speler zelf af te zeggen als hij of zìj onverhoopt niet kan spelen. Niet appen maar de trainer even bellen. En niet 5 minuten voor de training.

Bij de F jeugd geldt dat er voor de F1 en F2 een nieuwe competitievorm is.  De F3 speelt toernooien. De F coördinator gaat dat voor het seizoen toelichten.

Er zijn bij de teamindeling nog een beperkt aantal coaches bekend. HA1 Wai, HB1 Dennis, HC1 Martin, DB1 Herman, DC1 Mieke en de D1 Erik.  Verder dient er nog gezocht te worden naar andere coaches voor de overige teams. Hierbij zal ook veelal een beroep worden gedaan op ouders.  De coach kiest tevens een begeleider, in overleg, uit de ouders van het team.

Een belangrijke rol is weggelegd voor onze coördinatoren. U vindt ze op onze site en via een link onder aan deze tekst. Mocht u komend seizoen met vragen blijven zitten die de coach of trainer niet kan beantwoorden of oplossen kunt u zich tot de betreffende coördinator wenden van de bijbehorende leeftijdsgroep.  Mocht het tot problemen leiden is er 1 hoger beroep mogelijk bij de Jeugdvoorzitter. Dat oordeel is bindend voor alle partijen.

Mocht u nu reeds vragen hebben over de teamindeling of trainingsschema kunt u deze e-mailen aan jeugdhandal@hvaalsmeer.nl.  Apps, telefoontjes etc. worden niet beantwoord. Respecteer dit alstublieft.

Het gehele bestuur wenst jullie allemaal weer een geweldig nieuw seizoen. 

Rob Straathof

Jeugdvoorzitter

i.v.m. de privacy zijn bij de achternaam alleen de eerste drie letters gebruikt!

F jeugd                          Indeling

E Jeugd                        Indeling

D jeugd                         Indeling

C jeugd heren              Indeling

B jeugd heren              Indeling

A jeugd heren              Indeling

C jeugd dames            Indeling

B jeugd dames            Indeling

A jeugd dames            Indeling

Trainingsschema        

Coördinatoren             

Recent

Green Park Handbal Aalsmeer Logo transparant

a.Beeldscherm Green Park TV

 live op zaterdag 14 sept. 2019

Green Park Handbal Aalsmeer

                    vs                    

          KRAS/Volendam


Lees ook....

Heren 2 wint van Lions2...Lees meer


Heren A sluiten af in Duitsland...Lees meer


DC1 wint in Duitsland...Lees meer


Beachtoernnooi HV Unitas...Lees meer


Heren A wint Beachtoernooi...Lees meer


Heren A gehuldigd...Lees meer


Jesse van der Linden welkom...Lees meer


Christiano Olivacce welkom...Lees meer


Dames C1 op het Jac Stammes...Lees meer


Heren A zinderende finale...Lees meer


Heren B tweede van Nederland...Lees meer


 

  

Zoeken

 facebooktwitterif Instagram 1298747a

GREEN PARK TV

Videoverslag Peter

handbal 2017 selection mike multi karssing