greenpark600LS

eye of the tiger S

  • 4B0A0095
  • 4B0A0094
  • 4B0A0093
  • 4B0A0092
  • 4B0A0091
  • 4B0A0090
  • 4B0A0089
  • 4B0A0088
  • 4B0A0087
  • 4B0A0086

Best-of-three start in Sittard

Aalsmeer Lions SamirVoor het eerst in negen jaar gaan de mannen van FIQAS Aalsmeer weer meestrijden om de landstitel. In een best-of-three met OCI/Lions wordt bepaald wie zich een jaar lang kampioen van Nederland mag noemen. De reeks wedstrijden begint a.s. zaterdag 19 mei in Sittard. FIQAS Aalsmeer bereikte de finale door de nacompetitie te winnen, al waren de verschillen minimaal.

Lions behaalde namelijk evenveel punten, maar had een iets minder goed doelsaldo: +2 tegenover +4 voor de Aalsmeerders. Het leverde echter niet het verwachte thuisvoordeel op, want daarvoor was de eindstand in de BeNe League doorslaggevend. Die werd door de Limburgers als tweede afgesloten en FIQAS eindigde als vierde.

De ploegen speelden dit seizoen al vier keer tegen elkaar: twee keer in de BeNe League en twee keer in de nacompetitie. Slechts één keer ging de winst naar FIQAS: de thuiswedstrijd in de BeNe League begin december 2017.

Vorig seizoen gaf een vergelijkbaar beeld: FIQAS en Lions troffen elkaar toen vijf keer. Twee keer wonnen de Aalsmeerders, de andere drie ontmoetingen werden verloren, onder meer de wedstrijd om de Super Cup.

Inmiddels zijn de Lions een weekend vrij geweest en hebben de FIQAS mannen de bekerfinale gespeeld. Die werd weliswaar niet gewonnen, maar het vertoonde spel was prima. Er zijn dus volop kansen op een goed resultaat in deze finale. Het zou voor Bert Bouwer en zijn ploeg een mooie bekroning van een prima seizoen zijn. We gaan het zien. Wie nog naar Sittard wil om de uitwedstrijd bij te wonen, doet er wel goed aan snel kaarten te bestellen, anders zou de hal wel eens uitverkocht kunnen zijn. Dat geldt overigens ook voor de thuiswedstrijd op zaterdag 26 mei.

A.s. zaterdag begint de wedstrijd in City Resort (voormalig Fitland XL), Milaanstraat 115 te Sittard om 15.00 uur. De NOS zendt waarschijnlijk later op de middag een ruime samenvatting uit.  

Archieffoto: Cobi Neeft

Recent

Green Park Handbal Aalsmeer Logo transparant

Denkt u nog aan de Algemene Leden Vergadering op 18  okt.

aanvang 20:00 uur in de Bloemhof.


Heren 1 Green Park Aalsmeer vs Achilles Bocholt is Live v.a. 20:45 uurLogo GREENPARK TV
Klik hier om te volgen.

 Lees ook...

HA1 boekt winst tegen Houten

OP zondag 14 oktober ’18 speelde Green Park Aalsmeer HA1 de ingelaste wedstrijd tegen Houten HA1, de nummer 5 van de ranglijst. Als medekoploper van de landelijke jeugddivisie een mooie affiche waar veel publiek op was afgekomen. Lees meer....


Green Park Aalsmeer DC1-Westside DC1               

Voor vandaag (13-10-2018) de wedstrijd tegen Westsite op het programma.
De statistieken laten zien dat er wederom weinig tegenstand te verwachten valt.
Lavanya, Carlijn en Nina maken het team weer compleet vandaag. Lees meer...


Heren A1 winnen in Oss.
Zondag 7 oktober ’18: 10.00 uur verzamelen in Oss. Sporthal dicht, kantine dicht……aiiii. Om 10.05 uur kwam een vriendelijke dame met kleine oogjes de kantine openen, er was gisteravond een klein feestje gevierd dus de vloer plakte nog een beetje. Hars in de kantine?? Nee, bier ….. 😊. Lees meer...

DC 2 winnen met ruime cijfers van KDO DC1
De tegenstander van vandaag is streekgenoot KDO.
Fleur en Esmee, beiden nog steeds geblesseerd worden vervangen door Lavagna, Carlijn en Nina.
Na de diverse plichtplegingen richting publiek en elkaar kan er begonnen worden.  Lees meer...

Legmeervogels DC1-Green Park Handbal Aalsmeer DC2
Op het programma vandaag 23-09-2018 de uitwedstrijd tegen de Legmeervogels DC1.
Een uitgelezen mogelijkheid  om gezien de weersverwachting de nieuwe tenue´s te testen op waterdichtheid.
Voor aanvang enige onduidelijkheid waar er gespeeld gaat worden, iedereen schijnt het zeker te weten en dus wordt er enkele keren van veld gewisseld.
Lees meer...


  

 

  

Zoeken

 facebooktwitterif Instagram 1298747a

Aankondiging Heren 1
Uitnodiging ALV

GREEN PARK TV

Videoverslag Peter

handbal 2017 selection mike multi karssing