eye-of-the-tiger

• 20160917 Semmy AV 1240x550
  • E3 2016 1240x550
  • HC1 2016

Mooie derde plaats voor beachteam

20180511 beach 1Met een spoedcursus beachhandbal van Heino, Rob en Dennis op zak, gingen negen D jongens (Sven, Max, Koen, Sjors, Lars, Charlie, Sten, Steef en Mads) op vrijdag 11 mei met Miranda en Lena en een paar ouders voor de ondersteunende taken op naar Apeldoorn voor hun eerste toernooi. De eerste wedstrijd tegen Leidsche Rijn werd overtuigend met 2-0 gewonnen. Een goed begin van de dag!

De volgende tegenstander was Handbalschool Rijnmond. Daar was duidelijk te zien dat zij al wat meer getraind hadden, zowel tactisch als in het maken van de pirouettes waren zij een paar stappen verder dan Aalsmeer. Deze wedstrijd ging dus met 2-0 naar Rijnmond.

De derde poulewedstrijd was tegen de organiserende vereniging Achilles. Ook deze jongens waren iets handiger in het maken van tweepunters, maar ook Aalsmeer ging het spel steeds beter door krijgen: eerste set nipt voor ons, tweede voor Achilles, dus shoot-outs. Helaas was Koen al in de eerste set geblesseerd geraakt, dus die kon niet meedoen. Door een onhandige actie kreeg keeper Sjors een rode kaart, ook voor hem zat het toernooi erop. Achilles won de shoot-outs.

De vierde wedstrijd was opnieuw tegen Leidsche Rijn, om de 3e en 4e plaats. Aalsmeer leek even wat van slag door het ineens met twee man minder de taken te leren verdelen, en verloor de eerste set. De tweede set en ook de daaropvolgende shoot-outs gingen overtuigend naar Aalsmeer. Met winst, veel ervaring en leerpunten rijker werd het toernooi afgesloten. En de dag erna speelden zowel de D1 als de D2 allebei weer "gewoon" een veldwedstrijd, thuis bij de Bloemhof. Volgende week gaan de meiden van de D naar Apeldoorn om hun beachkunsten te vertonen.

Recent

Lees ook...

Het verslag van de D1 die thuis speelde tegen Vriendschap/TOB, de E1 en de E2 die het tegen elkaar moesten opnemen, over de heren A-jeugd die de eerste punten behaalden voor het NK Beachhandbal en de meiden C2 die wonnen bij Houten

FIQAS wint de eerste!

De mannen van FIQAS Aalsmeer hebben zaterdag een flinke eerste klap uitgedeeld in het best-of-three gevecht met OCI/Lions om de landstitel. Bij rust was er nog een achterstand van zes punten, maar de Aalsmeerders gaven niet op, bleven knokken en scoorden via een strafworp in de laatste minuut de winnende treffer. Dat betekent dat ze zich a.s. zaterdag 26 mei – bij winst - in de eigen Bloemhof kunnen kronen tot kampioen van Nederland. Later meer…

Kaarten bestellen voor de BOT
Kaarten voor de thuiswedstrijd van 26 mei a.s. zijn bij de penningmeester te reserveren via email:
penningmeester@hvaalsmeer.nl

Volwassenen EUR 11, (inclusief EUR 1 transactiekosten)
Jeugd tot 16 jaar en 65 + EUR 6 (inclusief EUR 1 transactiekosten)
Losse kaarten aan de kassa (indien nog beschikbaar) EUR 12 voor volwassenen
Jeugd tot 16 jaar en 65+ EUR 7.
Seizoenkaarten zijn voor deze wedstrijden niet meer van toepassing.
De reguliere competitie is immers gespeeld!

Rest programma BOT
Zat 26 mei    14.30 uur                                   FIQAS/Aalsmeer – OCI/Lions
Zon 3 juni     15.00 uur                                   OCI/Lions – FIQAS/Aalsmeer    (indien nodig)

Jeffrey blijft in Duitsland

jeffrey boomhouwer melsungen

De afgelopen jaren speelde ‘onze’ Jeffrey Boomhouwer voor het Duitse HT Melsungen. Daar gaat hij na dit seizoen weg. Hij zet zijn carrière wel voort in de Duitse Bundesliga: vanaf het nieuwe seizoen komt Jef – die in Duitsland de ‘Flying Dutchman’ wordt genoemd - uit voor Bergische HC. Die club speelt vanaf het seizoen 2018-2019 in de Eerste Bundesliga. Hij tekende er een contract voor drie jaar. We wensen Jeffrey veel succes bij z’n nieuwe club!

Trekking van de Superloterij

Voor de prijswinnaars die hun prijs nog niet hebben af kunnen halen
kunnen dit nog doen tot 1 juli.

Adres F.A. Wentstraat 6 in Aalsmeer
Mike Multi mike@multisupplies.nl of bellen 06 53823719

Klik hier om te kijken of je één van de gelukkige prijswinnaars bent.

FIQAS/Aalsmeer HS2 - SMEZO/BFC HS1
Heren 2 winnen vrij eenvoudig van SMEZO/BFC 1
Er zijn weer mooie beelden van gemaakt.
Kijk hier!

facebooktwitterif Instagram 1298747a