eye-of-the-tiger

• 4B0A0088
  • 4B0A0087
  • 4B0A0086

Mooie derde plaats voor beachteam

20180511 beach 1Met een spoedcursus beachhandbal van Heino, Rob en Dennis op zak, gingen negen D jongens (Sven, Max, Koen, Sjors, Lars, Charlie, Sten, Steef en Mads) op vrijdag 11 mei met Miranda en Lena en een paar ouders voor de ondersteunende taken op naar Apeldoorn voor hun eerste toernooi. De eerste wedstrijd tegen Leidsche Rijn werd overtuigend met 2-0 gewonnen. Een goed begin van de dag!

De volgende tegenstander was Handbalschool Rijnmond. Daar was duidelijk te zien dat zij al wat meer getraind hadden, zowel tactisch als in het maken van de pirouettes waren zij een paar stappen verder dan Aalsmeer. Deze wedstrijd ging dus met 2-0 naar Rijnmond.

De derde poulewedstrijd was tegen de organiserende vereniging Achilles. Ook deze jongens waren iets handiger in het maken van tweepunters, maar ook Aalsmeer ging het spel steeds beter door krijgen: eerste set nipt voor ons, tweede voor Achilles, dus shoot-outs. Helaas was Koen al in de eerste set geblesseerd geraakt, dus die kon niet meedoen. Door een onhandige actie kreeg keeper Sjors een rode kaart, ook voor hem zat het toernooi erop. Achilles won de shoot-outs.

De vierde wedstrijd was opnieuw tegen Leidsche Rijn, om de 3e en 4e plaats. Aalsmeer leek even wat van slag door het ineens met twee man minder de taken te leren verdelen, en verloor de eerste set. De tweede set en ook de daaropvolgende shoot-outs gingen overtuigend naar Aalsmeer. Met winst, veel ervaring en leerpunten rijker werd het toernooi afgesloten. En de dag erna speelden zowel de D1 als de D2 allebei weer "gewoon" een veldwedstrijd, thuis bij de Bloemhof. Volgende week gaan de meiden van de D naar Apeldoorn om hun beachkunsten te vertonen.

Recent

Lees ook...

E en D-jeugd succesvol bij het toernooi van Westsite, Lees hier het verslag, Lees hier het verslag van de Jongens C, Lees hier het verslag van de Dames C2, ook was er nog een competitiewedstrijd voor de D1 dit weekend Lees hier het verslag, en de heren A1, B1 en B2 deden ook weer mee aan het beachtoernooi Lees hier het verslag. Dames B1 op het Verl toernooi in Duitsland Lees hier het hele verslag  en hoe de heren A-jeugd weer punten vergaarden voor het NK Beach.

Niels en Luuk naar Quintus

FIQAS Aalsmeer spelers Luuk Obbens en Niels de Jong spelen volgend seizoen voor Quintus. Luuk speelde al eerder twee seizoenen bij de club uit Kwintsheul (2014-2016) waar hij in hetzelfde team terecht komt als zijn broer Imre. Niels heeft voor Quintus, de club die ook volgend seizoen onder leiding zal staan van Alex Curescu, gekozen om meer speeltijd te kunnen krijgen in de BeNe League.

Trekking van de Superloterij

Voor de prijswinnaars die hun prijs nog niet hebben af kunnen halen
kunnen dit nog doen tot 1 juli.

Adres F.A. Wentstraat 6 in Aalsmeer
Mike Multi mike@multisupplies.nl of bellen 06 53823719

Klik hier om te kijken of je één van de gelukkige prijswinnaars bent.

facebooktwitterif Instagram 1298747a

Aankondiging (3)